1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Force Touch vai 3D Touch? Applella vaikeuksia päättää, mikä on uutuusominaisuuden nimi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Apple iPhone 6s


  Apple esitteli viime viikolla uudet iPhonet. Niiden mukana esiteltiin uusi 3D Touch -ominaisuus, joka tunnistaa, kuinka kovaa näyttöä painetaan. Tähän on liitetty erilaisia toimintoja ja esimerkiksi sähköpostisovelluksessa voimakkaammalla painalluksella voi esikatsella sähköpostiviestiä. Huhuissa ominaisuus kulki pitkään nimellä Force Touch ja näyttäisi siltä, että Apple on vaihtanut uutuusominaisuuden nimen viime hetkillä.

  Apple iMovie-sovellus on saanut uuden päivityksen ja sen muutoslokista selviää, että Apple kutsuu itsekin – luultavasti vahingossa – uutta ominaisuutta Force Touchiksi. ”Käytä iPhone 6s:ssä ja iPhone 6s Plussassa Force Touchia ja aloita uusi elokuva suoraan Koti-valikosta”, muutoslokissa lukee.

  [​IMG]
  iMovien muutoslokissa käytetään 3D Touchille Force Touch -nimeä


  Mahdollisia syitä nimenmuutokseen voi vain veikkailla ja varmaa tietoa siitä tuskin koskaan saadaan. Yksi mahdollinen syy voisi olla Huawei. Noin viikkoa ennen Applen uusien iPhonien julkistusta Huawei esitteli IFA-messuilla uuden Huawei Mate S -älypuhelimen, jossa on niin ikään paineentunnistava kosketusnäyttö. Huawei käyttää Force Touch -nimitystä, joten se voisi olla syynä Applen päätökseen käyttää 3D Touch -nimeä.

  Kiitoksia juttuvinkistä!

  Alta voit vielä katsoa, kuinka 3D Touch toimii.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju