Foorumin ei toimi IE:llä?

Bird

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
4233
Reaktiopisteet
0
Mahtaakohan vika olla minun koneella vai missä, kun koko päivänä en ole päässyt IE:llä (versio 6.0) tänne foorumille? Tulee vain tuo tuttu "sivua ei voi näyttää" -teksti. Eilen vielä toimi ihan normaalisti. Netscape kyllä toimii.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
0
Reaktiopisteet
1
Bird sanoi:
Mahtaakohan vika olla minun koneella vai missä, kun koko päivänä en ole päässyt IE:llä (versio 6.0) tänne foorumille? Tulee vain tuo tuttu "sivua ei voi näyttää" -teksti. Eilen vielä toimi ihan normaalisti. Netscape kyllä toimii.
Kyllä mulla on 6:lla toiminut koko päivän loistavasti.
 

Jollemi

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
13.8.2002
Viestit
10516
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Kaikenlaisia kapuloita
Mulla oli vähän aikaa tänään sellainen ilmiö ettei päässy. Mutta viikonloppu ollu sellaista kiirettä tällä kertaa etten osaa sanoa kuinka kauan sitä on kestäny mutta nyt on toiminu muutaman tunnin ainakin ihan moitteetta...
 

Bird

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
4233
Reaktiopisteet
0
Joo, saattapi olla vika mun koneella. Ei nääs mystisesti näytä toimivan Googelkaan eikä pari muuta keskustelupalstaa. Jännä juttu, koskaan ennen ei ole tällaistä sattunut. Noh, ehkä asiat korjaanutvat yön aikana tai viimeistään seuraavan. :)
 

muokkedee

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
5615
Reaktiopisteet
1
Jotain häikkää on kyllä. Ei suostu esimerkiksi merkkaamaan kaikkia viestejä luetuiksi. Selain IE 6.0.
 

Bird

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
4233
Reaktiopisteet
0
Nyt toimii taas IE:llä. Yöllä oli lopulta häikkää sitten Netscapellakin, pukkasi välillä virheilmoitusta ruutuun..
 

Harald73

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
568
Reaktiopisteet
0
Kannattaisi varmistua, ettei vika ole ISP:n päässä. Toiseksi päivittää IE 6:een SP1:nen ja tarkastaa, etteivät kaikki security tai privacy -asetukset ole tapissa kaikkien MS:n tietoturvapäivitysten jäljiltä.

Tuli vaan mieleen!
 

nhk_

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
2682
Reaktiopisteet
0
IE on toiminut koko päivän vallan mainiosti, ei mitään valittamista. =)
 

Jussi

Vuoden Foorumilainen 2004
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
12215
Reaktiopisteet
16
Puhelinmalli
Xperia Z3
Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /home/customers/matkap/public_html/forum/index.php on line 118
IE antaa ylläolevan ilmoituksen ja Opera avaa samanaikaisesti foorumin aivan normaalisti. Höh. Päivityksetkin ovat ihan viimeisimmät. Yleensä tuohon on auttanut refresh, mutta nyt ei päästä sisään silläkään.
 

Jussi

Vuoden Foorumilainen 2004
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
12215
Reaktiopisteet
16
Puhelinmalli
Xperia Z3
sovelias sanoi:
Jussi sanoi:
Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /home/customers/matkap/public_html/forum/index.php on line 118
IE antaa ylläolevan ilmoituksen ja Opera avaa samanaikaisesti foorumin aivan normaalisti. Höh. Päivityksetkin ovat ihan viimeisimmät. Yleensä tuohon on auttanut refresh, mutta nyt ei päästä sisään silläkään.
Ei tuo virheilmoitus selaimesta johdu, vaan palvelin päästä.
Joo, ymmärrän että IE ei yhdisty tuon tullessa johonkin tietokantaan(?) mutta miksi sitten Operalla saa tuon yhteyden?
 

murto

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
2394
Reaktiopisteet
0
Sama tullut mullakin monta kertaa. Uusi (toinen) ikkuna pääsee aina sisälle.
 

Jollemi

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
13.8.2002
Viestit
10516
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Kaikenlaisia kapuloita
Joka toisella klikkauksella tulee mun IE6:ssa (SP1 asennettu) tämä:

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

ja joka toisella klikkauksella toimii...
 

Ville_A

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
1672
Reaktiopisteet
0
Jollemi sanoi:
Joka toisella klikkauksella tulee mun IE6:ssa (SP1 asennettu) tämä:

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

ja joka toisella klikkauksella toimii...
Tuo johtuu kyllä palvelinpäästä, juuri äsken (19.9. klo~14:15)samaa virhettä tuli minullekin.
 

JS

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
1371
Reaktiopisteet
0
Jollemi sanoi:
Joka toisella klikkauksella tulee mun IE6:ssa (SP1 asennettu) tämä:

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

ja joka toisella klikkauksella toimii...
Samoin... Välillä ei toimi ollenkaan.

Nyt sain painaa 9 kertaa ennenkuin sain lainattua tekstiäsi.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
0
Reaktiopisteet
1
Foorumi ei toiminut päivällä IE:llä, mutta Netscape toimi loistavasti.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
0
Reaktiopisteet
1
adapter sanoi:
Foorumi ei toiminut päivällä IE:llä, mutta Netscape toimi loistavasti.
Outoa. Mulla on pelittänyt nyt lähes täysillä. Ehkä olen onnistunut välttämään huonot hetket ;)
 
Top Bottom