1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Foorumin ei toimi IE:llä?

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja Bird, 1/9/02.

  1. Bird Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    4230
    Tykkäykset:
    0
    Mahtaakohan vika olla minun koneella vai missä, kun koko päivänä en ole päässyt IE:llä (versio 6.0) tänne foorumille? Tulee vain tuo tuttu "sivua ei voi näyttää" -teksti. Eilen vielä toimi ihan normaalisti. Netscape kyllä toimii.
     
  2. Anonymous

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    0
    Tykkäykset:
    0
    Kyllä mulla on 6:lla toiminut koko päivän loistavasti.
     
  3. Jollemi

    Jollemi Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    13/8/02
    Viestit:
    10518
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Kaikenlaisia kapuloita
    Mulla oli vähän aikaa tänään sellainen ilmiö ettei päässy. Mutta viikonloppu ollu sellaista kiirettä tällä kertaa etten osaa sanoa kuinka kauan sitä on kestäny mutta nyt on toiminu muutaman tunnin ainakin ihan moitteetta...
     
  4. Bird Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    4230
    Tykkäykset:
    0
    Joo, saattapi olla vika mun koneella. Ei nääs mystisesti näytä toimivan Googelkaan eikä pari muuta keskustelupalstaa. Jännä juttu, koskaan ennen ei ole tällaistä sattunut. Noh, ehkä asiat korjaanutvat yön aikana tai viimeistään seuraavan. :)
     
  5. muokkedee Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    5615
    Tykkäykset:
    1
    Jotain häikkää on kyllä. Ei suostu esimerkiksi merkkaamaan kaikkia viestejä luetuiksi. Selain IE 6.0.
     
  6. Bird Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    4230
    Tykkäykset:
    0
    Nyt toimii taas IE:llä. Yöllä oli lopulta häikkää sitten Netscapellakin, pukkasi välillä virheilmoitusta ruutuun..
     
  7. Harald73

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    568
    Tykkäykset:
    0
    Kannattaisi varmistua, ettei vika ole ISP:n päässä. Toiseksi päivittää IE 6:een SP1:nen ja tarkastaa, etteivät kaikki security tai privacy -asetukset ole tapissa kaikkien MS:n tietoturvapäivitysten jäljiltä.

    Tuli vaan mieleen!
     
  8. nhk_ Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    2682
    Tykkäykset:
    0
    IE on toiminut koko päivän vallan mainiosti, ei mitään valittamista. =)
     
  9. Jussi

    Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    12224
    Tykkäykset:
    15
    Puhelinmalli:
    Xperia Z3
    IE antaa ylläolevan ilmoituksen ja Opera avaa samanaikaisesti foorumin aivan normaalisti. Höh. Päivityksetkin ovat ihan viimeisimmät. Yleensä tuohon on auttanut refresh, mutta nyt ei päästä sisään silläkään.
     
  10. Jussi

    Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    12224
    Tykkäykset:
    15
    Puhelinmalli:
    Xperia Z3
    Joo, ymmärrän että IE ei yhdisty tuon tullessa johonkin tietokantaan(?) mutta miksi sitten Operalla saa tuon yhteyden?
     
  11. murto

    murto Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    2394
    Tykkäykset:
    0
    Sama tullut mullakin monta kertaa. Uusi (toinen) ikkuna pääsee aina sisälle.
     
  12. Jollemi

    Jollemi Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    13/8/02
    Viestit:
    10518
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Kaikenlaisia kapuloita
    Joka toisella klikkauksella tulee mun IE6:ssa (SP1 asennettu) tämä:

    phpBB : Critical Error

    Could not connect to the database

    ja joka toisella klikkauksella toimii...
     
  13. Ville_A Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    1672
    Tykkäykset:
    0
    Tuo johtuu kyllä palvelinpäästä, juuri äsken (19.9. klo~14:15)samaa virhettä tuli minullekin.
     
  14. JS Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    1371
    Tykkäykset:
    0
    Samoin... Välillä ei toimi ollenkaan.

    Nyt sain painaa 9 kertaa ennenkuin sain lainattua tekstiäsi.
     
  15. Anonymous

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    0
    Tykkäykset:
    0
    Foorumi ei toiminut päivällä IE:llä, mutta Netscape toimi loistavasti.
     
  16. Anonymous

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    0
    Tykkäykset:
    0
    Outoa. Mulla on pelittänyt nyt lähes täysillä. Ehkä olen onnistunut välttämään huonot hetket ;)
     

Jaa tämä viestiketju