1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Foorumi tökkii

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja Canis lupus, 30/7/03.

  1. Canis lupus

    Canis lupus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/7/02
    Viestit:
    2945
    Tykkäykset:
    0
    Nyt on parina päivänä ollut ongelmana:Kun kirjoittaa viestin ja laittaa lähetä tulee sivua ei voida näyttää ja muutenkin toimii nihkeästi.
     
  2. Karhu ('!') Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/8/02
    Viestit:
    3539
    Tykkäykset:
    0
    Samma här. :-/
     
  3. Jollemi

    Jollemi Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    13/8/02
    Viestit:
    10518
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Kaikenlaisia kapuloita
    Kyllä jonkun verran on tuota ongelmaa mutta ei häiritsevästi.
     
  4. mimmi

    Liittynyt:
    3/4/03
    Viestit:
    403
    Tykkäykset:
    0
    Luulin,että on mun koneessa vika.... eli sama juttu mulla ja häiritsevästi!
     
  5. Karhu ('!') Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/8/02
    Viestit:
    3539
    Tykkäykset:
    0
    Foorumin viestirajat alkavat tulla vastaan?
     
  6. Jollemi

    Jollemi Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    13/8/02
    Viestit:
    10518
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Kaikenlaisia kapuloita
    Ei pitäisi tulla. Oon nähny phpBB foorumeita joissa on yli 500000 viestiä ja silti ne on toiminu hyvin.
     
  7. Trex

    Liittynyt:
    26/6/02
    Viestit:
    913
    Tykkäykset:
    0
    Tosin myös palvelimen resurssit vaikuttavat forumin toiminnan nopeuteen.
     
  8. Jollemi

    Jollemi Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    13/8/02
    Viestit:
    10518
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Kaikenlaisia kapuloita
    Tätä "vikaa" epäilenkin tässä tapauksessa.
     
  9. Metsis

    Liittynyt:
    13/5/03
    Viestit:
    392
    Tykkäykset:
    0
    Samaa teettää mullekin.
     
  10. djj Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    16/1/03
    Viestit:
    2742
    Tykkäykset:
    0
    On kyllä ollut ongelmia mutta epäilenpä että vika taitaa olla Soneralla päin.
     
  11. Esa Vuolas

    Liittynyt:
    26/2/03
    Viestit:
    475
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone 4S
    Sama vika ollut myös täälllä päin.
     
  12. Senior_TG

    Liittynyt:
    15/7/02
    Viestit:
    586
    Tykkäykset:
    0
    äsken en saanut lähetettyä viestiä ollenkaan, mahtaako tämäkään onnistua
     
  13. manni

    manni

    Liittynyt:
    22/6/02
    Viestit:
    629
    Tykkäykset:
    3
    Puhelinmalli:
    iPhone 4
    Täällä on sentään toimiva softa. Esim. MuroBBS yrittää väkisin vBulletinin kanssa noilla viestimäärillä.
     
  14. Trex

    Liittynyt:
    26/6/02
    Viestit:
    913
    Tykkäykset:
    0
    Siellä taitaa kyllä nykyään olla Jive.
     
  15. Nemesis-88 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/2/03
    Viestit:
    5613
    Tykkäykset:
    8
    Puhelinmalli:
    Nokia Lumia 1020
    Mullakin on esiintynyt samaa vikaa aina välillä.
     
  16. Karhu ('!') Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/8/02
    Viestit:
    3539
    Tykkäykset:
    0
    Mulla on tänään alkanu toimia huomattavasti paremmin.
     
  17. zonem

    zonem Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    1952
    Tykkäykset:
    0
    Mullakin on samaa tapahtunut, ikävintä on se, että ne viestit lähtevät kuitenkin..
     
  18. --- Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    1690
    Tykkäykset:
    1
    Ihan kuin GPRS:ää käyttäisi vaikka Welho Pro tässä pitäisi olla! Mikä tahmaa?
     
  19. Jollemi

    Jollemi Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    13/8/02
    Viestit:
    10518
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Kaikenlaisia kapuloita
    Tänään on kyllä foorumi toiminu mahottoman hyvin täällä. Ei mitään vikaa.
     
  20. Karhu ('!') Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/8/02
    Viestit:
    3539
    Tykkäykset:
    0
    Samaa mieltä! >(
     

Jaa tämä viestiketju