Mobiili.fi Foodora toimittaa ravintolaruokaa kotiin pian myös Turussa ja Tampereella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]  Viime kesänä Suomessa toimintansa aloittanut foodora laajentaa ravintolaruoan kotiinkuljetusta lähiviikkoina kahteen uuteen kaupunkiin. Tähän asti palvelu on ollut tarjolla Helsingissä, mutta pian sitä voidaan käyttää myös Turussa ja Tampereella.

  Foodora on alkujaan Berliinistä ponnistanut ravintolaruoan kotiinkuljetuspalvelu, joka toimittaa ruokaa myös sellaisilta ravintoloilta, joilla ei ole omaa kotiinkuljetuspalvelua. Se onkin läheinen kilpailija suomalaiselle Wolt-palvelulle. Mukavana yksityiskohtana myös foodoran taustalla on suomalaisväriä, sillä sen mobiilisovelluksen kehityksestä on vastannut suomalainen Jani Kiilunen. Foodoran viime syksynä julkaisema iOS-sovellus nousi Saksassa Applen “Vuoden 2015 parhaat sovellukset” -listalle.

  “Olemme äärimmäisen innoissamme, että foodora on valittu yhdeksi vuoden 2015 parhaimmista sovelluksista”, Kiilunen sanoo. “Meille tärkeintä on, että sovelluksen käyttö on mahdollisimman helppoa ja intuitiivista. Olemme vielä nuori startup, mutta pyrimme aina olemaan kilpailua edellä tuomalla käyttäjäkokemusta parantavia uusia ja innovatiivisia ominaisuuksia sovellukseen.”

  Foodora-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-versioina. Sen avulla käyttäjä voi tilata ruokaa kotiin tai työpaikalle lähialueen laadukkaista ravintoloista. Sovellus mahdollistaa tilausten muokkaamisen ja valmistus- ja kuljetusvaiheiden edistymisen seuraamisen. Myös ruoan maksaminen tapahtuu sovelluksen kautta.

  Palvelu löytyy myös selainversiona, eli tilaus onnistuu tarpeen mukaan niin älypuhelimella kuin tietokoneella.

  Foodora-sovelluksen voi ladata täältä iOS-käyttöjärjestelmälle ja Androidille täältä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju