Fonectan Keltaisten Sivujen kaupustelu

Keskustelu osiossa 'Asian vierestä', aloittaja J.J-75, 19/8/10.

 1. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Fonecta se kauppailee asiakkaille toisten piirtämien graffojen pohjalta vapaasti muutellen kuin ominaan esitemateriaalin teon yhteydessä yrityksille.
  Melko reilua, Fonecta on!

  Asiakkaalta saamani palautteen mukaan... Asiakkaille lähetettyjen tarjouksien mukana on lähetetty mm. kotisivujen graffoja, joita surutta hyväkseen käytetään, kysymättä itse yrittäjiltä ja graffojen tekijöiltä yhtään mitään lupaa edes ensin.

  Asiakkailla graffojen käytön osalta voi välittyä tieto ja on välittynytkin epäsuorasti, missä asiakas epäilee jopa graffojen tekijöiden ja kotisivujen valmistajien olevan mukana Fonectan markkinoinnissa.

  Toivon, että kiinnitätte huomiota mikäli asiakkaat soittavat ja kyselevät tämmöstä.

  Mielenkiintoista olisi kuulla, miten on kaupattu, millä tavalla ehdoteltu, suostuteltu, peräti maaniteltu kaupantekoon.
   
 2. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Ööh... Miten tää liittyy matkapuhelinoperaattoreihin?
   
 3. kimmo

  kimmo Punainen matto, kiitos.

  Palaute - 100%
  16   0   0

  Liittynyt:
  25/1/10
  Viestit:
  5337
  Tykkäykset:
  964
  Puhelinmalli:
  Huawei P8 Lite
  Mä en nyt oikein ymmärrä mistä tässä kyse? Jos kotisivujen tekijät ja graffojen(mitä ne on?) valmistajat myyvät tuotteitaan fonectan markkinoimana, niin missä se ongelma on. Fonectahan kuuluu näihin suoraselkäisiin myyntifirmoihin, joiden avulla maamme nousee suosta, kuten itse olet joskus todennut näistä putiikeista puhuttaessa.
  Itseltäni siis vahva; OSTA
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230


  Se toimittaa mm. matkapuhelinpalveluita, eikä siihen viittaavaa muutakaan paikkaa ole pelkästään. Vai väitätkö, että kaikilla pitää olla omat tukiasemat Kuten DNA:lla, Soneralla ja Elisalla. Samalla voitas jättää TeleFinland, Saunalahti jne. pois operaattorit osiosta. Saapahan tukiasemia vuokrata kuka vain, omistamatta niitä. Meneepäs tarkaksi touhu, kun pitää sellaset erotella jo, ketkä vuokraa verkkojaan, omistaa, vain käyttää verkkoja tai on olleet operaattoreita jollaintavalla aikaisemmin.. toki saa siirtää ja puljata niinkuin haluaa asiansa kanssa. Mehän emme siitä päätä.

  Ne on desingereitä... Mutta siis, hommahan on sama kuin muuttaisit Aku Ankan lehdestä oman mihin tahansa mainoskamppanjaan tosta noin vain tutusta Ankkalinnan ympäristöstä. Saattas tekijänoikeus jutut tulla vastaan siitä tempusta. Se on toisten työn varastamista, kyllä siinä mun mielestä liikutaan todella harmaalla alueella ainakin.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Mikäs on Fonectan operaattori tunnus , paljonko se on myynyt liittymiä ?

  No operaattori se voi olla pienikin operaattori (Firmana "Fonecta" on kyllä iso) jotain linkkiä heidän liittymä sivuille ?


  Mutta aloitukseslla ei kai ollut mitään tekemistä operaattori saatika matkapuhelin operaattori toiminnan kanssa.


  Kyse ei kai ollut Fonecta operaattorin kuuluvudesta tai mobiili/lanka liittymistä. Vaan ilmeisesti Fonecta myyjät olivat JJ:n jollekkin asiakkaalle tarjonneet Video ja kotisivupalveluitaan(mobiili?) , se sitten jostain syystä harmitti kovasti.

  Fonectan video, sisältö, media, hakua, sun muut tuotteet ja palvelut ovat varmasti keskustelua herättäviä, ja niisä keskustellaankin yrittäjä ja kuluttaja palstoilla.
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Samalla voisitte miettiä miksi keskustelette operaattorit osiossa vuodesta toiseen omista kokemuksistanne operaattoreista, sellasista jotka eivät enään ole operaattoreita ja muista matkapuhelinpalveluista, ettehän ole edes operaattoreita tai palveluiden tarjoajia.
   
 7. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Olisikohan tässä nyt kyse siitä, että Fonecta palveluineen on kilpailija JJ:n alalla. Ei varmastikaan mieluisa yllätys varsinkin jos kokee kilpailijan pelaavan omilla säännöillä. Operaattoreihin liittyväksi tätä ei kovin helpolla kaavalla saa kyllä sopimaan...
   
 8. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  No ei sinällään kilpailija... Tarjoaa erilaisia palveluita kuitenkin osana omia palveluita, ei siinä mitään. Mut toi graffahomma pisti kyllä ärsyttämään kieltämättä.
   
 9. Siniviiva

  Siniviiva Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  18/1/05
  Viestit:
  3037
  Tykkäykset:
  109
  Ylempänä ihmetelty mikä tämän ketjun "kluu" on. Taitaa JJ vain kysellä tietoa kuinka menetelmät ovat kehittyneet niistä ajoista kun hän itse yritti repiä leipänsä puhelinmyynnillä..
   

Jaa tämä viestiketju