1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Fonecta Callerin käyttöehdot

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja que2, 5/3/16.

 1. que2 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/7/09
  Viestit:
  89
  Tykkäykset:
  12
  Jokin aika sitten Fonecta Caller vaati käyttöehtojen hyväksymistä uudelleen. Ennen hyväksymistä kannattaa lukea käyttöehdot ( Fonectan asiakasrekisteri ) ajatuksella läpi. Ehdot hyväksymällä antaa luvan sekä Fonectan että yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointiin, markkinatutkimuksiin ja etämyyntiin sekä luovutettujen että Trafilta ja VRK:n saatavien tietojen osalta.
   
 2. erh4be

  erh4be Superjäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  3/1/12
  Viestit:
  8972
  Tykkäykset:
  3775
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3
  No big deal.
   
 3. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2700
  Tykkäykset:
  354
  Puhelinmalli:
  SGS7
  VRK:lle ja Trafille voi tehdä henkilötietolain mukaisen luovutuskiellon, eli kieltää yhteystietojen käyttämisen tai luovuttamisen suoramarkkinointiin. Samalla kertaa voi kieltää tietojen luovutuksen myös sukututkimuksiin ja henkilömatrikkeleihin. Jos markkinointia tuntuu tulevan häiriöksi asti, niin kielto kannattaa tehdä erikseen jokaiseen asiakasrekisteriin, mutta ihan kaikkea markkinoitia ei voi kieltää jos markkinointia vastaan saa tuotteita tai palveluita ilmaiseksi. Osoitelähde pitää olla mainittuna markkinointiviestissä. Puhelinmyyjältä se pitää erikseen kysyä ja heidän pitää pystyä se antamaan. Tekstiviestimarkkinointiin ei voi pyytää lupaa samalla kertaa kaikkien muiden markkinointilupien kanssa, vaan siihen pitää pyytää lupa aina erikseen.
   

Jaa tämä viestiketju