FLIRiltä uutuuksia – action-kamera ja puhelimeen kiinnittyvä lisäkamera

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
FLIR-Duo.png

FLIR Duo


FLIR on esitellyt uusimman One-lämpökameransa, joka kiinnittyy älypuhelimeen. Sen lisäksi yhtiö julkisti maailman ensimmäisen lämpökameralla varustetun action-kameran. Uudet puhelimeen kiinnittyvät lämpökamerat saapuvat myyntiin vuoden ensimmäisellä puoliskolla, kun taas FLIR Duo -action kamerat tulevat myyntiin samantien. FLIRin uutuuksiin voi tutustua myös niiden verkkosivuilla.

FLIR Duo ja Duo R

FLIR Duossa on kaksi kameraa. Normaali kamera kuvaa parhaimmillaan Full HD -tasoista videokuvaa, kun taas lämpökamera kuvaa videota 160×120 pikselin tarkkuudella. Kameroiden tallentamat videot voidaan yhdistää, joten kuvasta tulee huomattavasti ymmärrettävämpi kuin pelkistä punaisista, keltaisista ja sinisistä pisteistä. Duolla voi ottaa myös still-kuvia ja kameran tallentamaa materiaalia voi katsoa isommalta ruudulta Mini-HDMI -porttia hyödyntäen.

FLIR Duo ja Duo R eivät eroa muuten toisistaan kuin lämpökameran osalta. Duo R:n lämpökamerassa on radiometrinen anturi. FLIR Duo maksaa 999,99 dollaria eli vajaat 960 euroa ja FLIR Duo R 1299,99 dollaria eli noin 1245 euroa.

FLIR-One-700x460.jpg

FLIR One.


FLIR One ja One Pro

Ensimmäinen FLIR One kamera esiteltiin muutama vuosi sitten ja nyt se on edennyt jo kolmanteen sukupolveen. Uusin FLIR One kiinnittyy puhelimeen USB Type C -portin kautta. Lämpökameraa pääsee hyödyntämään FLIRin oman sovelluksen kautta, joka on ladattavissa sovelluskaupasta.

Sovellus osaa yhdistää normaalin kuvan sekä lämpökamerakuvan, jotta kuva olisi ymmärrettävämpi.

FLIR One Prossa on perusversioon verrattuna esimerkiksi parempi kuvan prosessointi. Molemmat versiot tulevat myyntiin tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Perusversiolla on hintaa 199 dollaria eli reilut 190 euroa ja Pro-versiolla 399 dollaria eli hieman päälle 380 euroa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom