Flash menut w810i . Mistä saa ladattua? Miten asentaa?

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja garviska, 17/10/06.

 1. garviska

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/06
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Deletoin w810i:nni muistin ja flash menu hävisi. Mistähän flash menuja saa ladattua? Ja kuinka ne asennetaan, kun eräässäkin flash menussa näytti olevan jotain .png tiedostoja, enkä saanut niitä toimimaan. Pitääkö flash menujen olla muotoa .thm? Onko flash menut ja flash teemat eriasioita?
  Tässä tarkoitan flash menulla sitä, että valikko ei ole tavanomaisen näköinen, vaan esim. kuvakkeet ovat erimallisia kuin tavanomaisessa valikossa ja valikkoikonit vaihtavat esim. väriä.
   
 2. ocean

  ocean

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  369
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SE p1i, x1i, HTC Desire Z, Elisa
  Originaalit flash-menut saa vaikka tuolta... Siirrät vaan thm-tiedoston muistikortille, sitten puhelimen tiedostonhallinnan kautta asennat teeman puhelimeen.

  Flash menu on valikkorakenne, joka on toteutettu flashia käyttäen, yllätys yllätys. Sen pystyy itsekin modaamaan jotenkin jo valmiina oleviin teemoihin, mutta helpointa on ladata valmis teema jossa on kaikki asetukset ja tarvittava swf-tiedosto valmiina paketoituna .thm-tiedostoon.

  Ja jos jostain löytyy lisää flash-menulla varustettuja teemoja (muita kuin näitä originaaleja), niin linkkejä vastaanotetaan hyvään kotiin...:)
   
 3. garviska

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/06
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Vibra flash menu-themen kanssa?

  Jep hyvin näyttää flashhit toimivan. KIITOKSIA!! Pystyykö joku vielä jeesaa, et kuinka ton vibran saa pois flash menun taustalta. Eli kun liikun valikossa (Flash menu päällä), niin aina kun liikun vibra värähtää lyhyesti. En tykkää siitä.
   
 4. lithium3r Vieras

  0   0   0

Jaa tämä viestiketju