Mobiili.fi Flappy Birdin luojan uusin peli julkaistiin – ”Vaikutti ensin mahdottomalta”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Dong Nguyen räjäytti aikanaan mobiilipelipankin todella haastavalla, mutta yksinkertaisella Flappy Bird -pelillään. Viime vuonna menestyneen lintupelin henki siirtyi Swing Copters -uutuuteen, joka on nyt saanut jatko-osan.

  Swing Copters 2 jatkaa pääasiassa samalla linjalla kuin edeltäjänsä. Peli on kuin pystysuora Flappy Bird, jossa pomppimisen sijaan pelihahmon suuntaa käännetään ruutua napauttamalla. Tarkoitus on väistellä heiluvia vasaroita ja nousta mahdollisimman ylös.

  Jatko-osa ei kuitenkaan ole täysin identtinen ensimmäisen pelin kanssa. Tällä kertaa mukana on esimerkiksi avattavia hahmoja ja liikkuvia esteitä. Kehittäjien mukaan Swing Copters 2 onkin paljon ensimmäistä osaa haastavampi. ”Ensin luulin, että uudet esteet tekisivät etenemisestä mahdotonta”, kuvailee Dong Nguyen kehitysprosessia. Tiimin omat ennätykset nousevat kuitenkin jopa 74 pisteeseen asti, eli mahdottomasta pelistä ei ilmeisesti ole kyse.

  Swing Copters 2 on nyt ladattavissa Google Playsta ja Applen App Storesta. Peli on ilmainen, mutta sisältää mainoksia, jotka voi poistaa pienellä kertamaksulla.

  [​IMG]
  Swing Copters 2

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju