Fitbitin tuleva ensimmäinen älykello paljastui ensimmäisessä kuvassa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103


Fitbitin tulevasta ensimmäisestä älykellosta ja sen rinnalle tulevista Bluetooth-kuulokkeista ovat paljastuneet ensimmäiset vuotokuvat Yahoo Financen kautta.

Älykellon kehitystyössä Fitbitin on jo aiemmin raportoitu kohdanneen haasteita, joiden myötä kellon myyntiintuloaikataulu onkin venähtänyt alun perin suunnitellulta keväältä ensi syksylle.

Fitbitin kello tulee sisältämään kirkkaan Apple Watch Series 2:n tavoin 1 000 nitiin yltävän näytön, sykemittarin, GPS-paikannuksen sekä olemaan alumiinirakenteinen. Kellon hinnaksi kerrotaan olevan tulossa noin 300 dollaria. Kellon kehitystyön ongelmat liittyneet GPS-paikannuksen toimivuuteen, vedenkestävyyden saavuttamiseen sekä ohjelmistoon. Kello saattaakin tulla myyntiin ilman suunniteltua sovelluskauppaa, sillä kehitystyökalut sovelluskehittäjille eivät ole valmistumassa ajoissa.

Kello on myös saamassa tuen maksamiselle sekä musiikin tallentamisella ja toistamiselle Pandora-palvelusta. Nämä molemmat mahdollisuudet kuitenkin jäänevät todennäköisesti Suomessa käyttäjien ulottumattomiin.

Fitbitin älykellon akunkesto olisi jopa neljä päivää, mikä olisi kilpailijoita pidempään.

Fitbitin Bluetooth-kuulokkeet ovat myös sen ensimmäiset. Niiden hinnan kerrotaan asettuvan 150 dollariin. Nappikuulokkeet yhdistyvät toisiinsa johdolla, jonka avulla niitä voidaan säilyttää niskan ympärillä.Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom