Fitbitin laitteet toimivat kohta paremmin Windows 10 -puhelinten kanssa – beetatestaajia...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22315
Reaktiopisteet
216

Fitbit-tuoteperhettä.


Aktiivisuusmittareistaan tunnettu Fitbit käyttää laitteissaan Bluetooth-yhteyden GATT Server -toiminnallisuutta. Valitettavasti Windows-puhelimet eivät ole toistaiseksi tätä tukeneet, eivätkä näin Fitbitin laitteiden puhelu- ja viesti-, ja muut ilmoitukset ole olleet niillä käytettävissä.

Nyt Windows 10:n kevään Creators Update -päivityksen myötä GATT Server -tuki on tulossa kuitenkin mukaan, ja Fitbit hakeekin jo innokkaita beetatestaajia kokeilemaan sen laajennettua toiminnallisuutta Windows-puhelimissa. Aluksi mukaan tulevien yksinkertaisten puhelu- ja viesti-ilmoitusten jälkeen toiminnallisuutta on tarkoitus laajentaa myös kalenterin ja asennettujen sovellusten ilmoitusten sekä GPS:n hyödyntämiseen.

Beetatestin on tarkoitus alkaa tulevina viikkoina. Osallistuakseen täytyy omistaa Windows 10 -puhelin ja Fitbit-laite, olla osa Windows Insider -ohjelmaa sekä liittyä mukaan antamalla sähköpostiosoitteensa. Lisäksi kannattaa huomioida, että Fitbit haluaa erityisesti asiantuntevaa palautetta kykenemään antavia testaajia. Mukaan liittyminen onnistuu Fitbitin sivuilla.

Windows 10 Creators Updaten varsinaista julkaisua odotetaan huhtikuulle.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom