Fitbitin älykellon kehitystyö ajautunut ongelmiin – tällainen uutuudesta on tulossa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15394
Reaktiopisteet
103

Fitbitin nykyinen Blaze, joka ei ole vielä muodostaan huolimatta täysverinen älykello. Esimerkiksi sovelluksia Blazeen ei voi asentaa.


Aktiivisuusmittareistaan tunnettu Fitbit kehittää parhaillaan ensimmäistä varsinaista älykelloaan. Kellon kehitystyössä on kuitenkin törmätty useisiin haasteisiin, kertoo Yahoo Financen raportti.

Hiljattain vielä prototyypissä esimerkiksi GPS-paikannus ei toiminut, koska antennien sijoittelu ei ollut riittävän hyvä. Tämä on vaatinut uudelleensuunnittelua.

Lisäksi Fitbitille haasteita on aiheuttanut kellon saaminen vedenkestävyydeltään kilpailijoiden tasolle. Vielä toistaiseksi on epäselvää, tuleeko lopulta myyntiin tuleva kello olemaan vedenkestävä.

Fitbitin kello on näillä näkymin saamassa myös värinäytön, kun tähän asti Fitbit on luottanut useimmiten huomattavasti yksinkertaisempaan näyttöteknologiaan. Fitbitin kello tulee saamaan asennettavien sovellusten tuen, minkä lisäämistä silmällä pitäen Fitbit osti loppuvuodesta vaikeuksiin ajautuneen älykellovalmistaja Pebblen ohjelmistoihin liittyvät omaisuuserät sekä palkkasi merkittävän osan Pebblen työntekijöistä.

Fitbitin kelloon on tulossa myös jonkinlainen maksutoiminto sekä mahdollisuus tallentaa ja soittaa musiikkia täällä varsin tuntemattomasta mutta Yhdysvalloissa suositusta Pandora-palvelusta.

Alumiinirunkoisen kellon akunkeston pitäisi yltää neljään päivään ja hinnan olla noin 300 dollaria.

Kellon muotoilun kerrotaan muistuttavan Fitbitin nykyistä, jo älykelloa lähestynyttä Blazea. Ulkonäköä kuvaillaan mielipiteitä jakavaksi sekä erittäin retromaiseksi.

Kellon rinnalla Fitbit aikoo esitellä Bluetooth-kuulokkeet.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom