Mobiili.fi Fitbit uudisti suosituimpia aktiivisuusrannekkeitaan – tällaisia ovat Charge 2 ja Flex 2

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Fitbit on esitellyt uudet Charge 2- ja Flex 2 -aktiivisuusrannekkeet. Charge 2 on perusteellisesti uudistettu seuraaja vanhoille Charge- ja Charge HR -malleille. Pieni Flex 2 on seuraaja yli kolme vuotta vanhalle Flexille ja se mahdollistaa jopa uintiharjoitusten seurannan.

  [​IMG]
  Fitbit Charge 2.


  Charge 2:n näkyvin uudistus on sen iso näyttö. Siinä missä aiemmissa Charge- ja Charge HR -malleissa näyttö oli vain pieni kaistale, Charge 2 on varustettu isolla näytöllä, jolle mahtuu vaikkapa kellotaulu viisareineen.

  Charge 2 on yhdistettävissä älykelloon, jolloin se ilmoittaa saapuvista viesteistä ja puheluista, mutta se tarjoaa myös entistä laajemmin ominaisuuksia kuntoilun seurantaan. Rannekkeessa on sisäänrakennettuna pulssimittaus, minkä lisäksi se tarjoaa muun muassa hengitysharjoituksia ja voi pulssin perusteella laskea esimerkiksi kuntoilijan hapenottokyvyn. Sijainnin seuranta tapahtuu älypuhelimen GPS:n avulla.

  Charge 2 on vedenkestävä, helposti vaihdettavat rannekeosat tarjoavat uutta ilmettä eri värein ja tekstuurein ja akkukestoa luvataan yhdellä latauksella jopa viisi päivää. Laitteen hinnat alkavat 159,95 eurosta.

  [​IMG]
  Fitbit Flex 2.


  Flex 2 on pienen pieni aktiivisuusseurantalaite, joka tarkkailee käyttäjän askeleita, kuljettuja matkoja ja aktiivista liikkeelläoloa ja voi niiden perusteella, yhdessä Fitbitin älypuhelinsovelluksen kanssa, esimerkiksi laskea poltettujen kaloreiden määrän. Sen viisi LED-valoa kertovat treenitavoitteiden saavuttamisesta ja ilmoittavat myös puhelimeen saapuvista viesteistä ja puheluista.

  Flex 2 on vedenkestävä, joten sitä voi käyttää myös uintiharjoitusten seurantaan. Itse seurantalaite Flex 2:ssa on hyvin pieni, ja tavanomaisen kapean muovirannekkeen sijaan sen voi pukea korun tavoin vaikkapa kultaiseen rannerenkaaseen tai kaulakoruun sovitettuna.

  Flex 2:lle luvataan yhdellä latauksella viiden päivän akkukesto. Sen hinnat alkavat 99,95 eurosta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju