Fitbit esitteli sykeseurannalla varustetun Alta HR -rannekkeen sekä uusia apuja unen laadun...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216
594d01fa-56cb-4e5a-b9f8-aa3a6bd58638-700x467.jpg


Fitbit on esitellyt uuden Alta HR -aktiivisuusrannekkeen sekä uusia unen seurannan ominaisuuksia vanhempiin rannekemalleihinsa.

Alta HR on seuraaja reilu vuosi sitten esitellylle Fitbit Altalle, ja merkittävin uusi ominaisuus siinä on pulssimittaus, jota ensimmäisen mallin käyttäjät ovat Fitbitin mukaan eniten toivoneet.

Fitbit Alta HR on edeltäjänsä tavoin siro ja yksinkertainen aktiivisuusranneke, joka sisältää muun muassa automaattisen harjoitusten tunnistuksen, unen seurannan ja älypuhelinilmoitukset. Nyt mukana on myös PurePulse -pulssimittaus, tai sykeseuranta, kuten Fitbit sitä kutsuu.

Jopa seitsemän päivän akkukestoon yltävä Fitbit Alta HR on nyt ennakkomyynnissä ja sen suositushinta on 149,95 euroa. Tarjolla on myös kaksi erikoisversiota, joista toinen sisältää pinkin rannekkeen sekä 22 karaatin ruusukultaisen mittariosan, kun taas toinen koostuu mustasta rannekkeesta ja mattapintaisesta gunmetal-mittariosasta. Erikoisversioilla on hintaa 169,95 euroa. Alta HR:n ulkoasua voi helposti muuttaa eri hintaisilla rannekkeilla, joita on tarjolla myös nahkaisina ja metallisina.

0920f622-756e-492f-848b-aa6ab09bc8e3-700x526.jpg


Uuden Alta HR -rannekkeen lisäksi Fitbit on esitellyt uusia unen seurannan ominaisuuksia, jotka saapuvat useampiin vanhempiin Fitbitin rannekemalleihin.

Uudet unityökalut ovat Sleep Stages -univaiheet sekä Sleep Insights -näkemykset, jotka Fitbitin mukaan tarjoavat käyttäjille entistä syvempää tietoa unen laadusta sekä ohjausta sen parantamiseen.

Sleep Stages käyttää kiihtyvyysanturin dataa, sykevälivaihtelua ja algoritmeja arvioidakseen, kuinka pitkään käyttäjä nukkui kevyttä unta, syvää unta ja REM-unta sekä oli hereillä joka yö. Sleep Insights puolestaan on yhdessä asiantuntijoiden kanssa kehitetty opastus, joka auttaa ymmärtään yhteyksiä unen, liikunnan, ruokavalion, painon ja sykkeen välillä sekä voi auttaa parantamaan unen laatua.

Sleep Stages ja Sleep Insights saapuvat kevään aikana. Sleep Stages toimii Alta HR:n, Blazen ja Charge 2:n kautta Fitbitin Android-, iOS- ja Windows-sovelluksissa sekä Fitbitin verkkosovelluksessa. Sleep Insights tulee saataville kaikkiin unta seuraaviin Fitbit-tuotteisiin Fitbit-sovelluksessa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom