Mobiili.fi Finnair kielsi Samsung Galaxy Note7:n

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nicholasvillessä aiemmin pamahtanut Galaxy Note7.


  Myös suomalainen lentoyhtiö Finnair on kieltänyt Samsungin Galaxy Note7:n tuomisen kaikilla eri tavoin sen kaikille lennoille.


  Kielto alkoi kaikilla Finnairin lennoilla jo eilen lauantaina. Kielto koskee käsimatkatavaroita, ruumaan meneviä matkatavaroita ja lentorahtia. Kielto koskee myös niitä asiakkaita, jotka tulevat Finnairin lennolle toisen yhtiön lennolta vaihtomatkustajina.

  Lauantaista alkaen turvallisuussyistä Note7:t kiellettiin jo viranomaisten toimesta kaikilla lennoilla Yhdysvalloissa. Finnair odotetusti on ottanut tämän kiellon käyttöön laajentaen sen kaikille muillekin kuin Yhdysvaltain lennoilleen.

  Wall Street Journalin mukaan useat lentoyhtiöt ovat viimeistään Note7:n myötä heränneet lisäämään lentokoneisiinsa myös palonkestäviä laukkuja.


  Samsung Galaxy Note 7 -puhelimet kielletty Finnairin lennoilla https://t.co/ZWcCMjeKGZ

  — Finnair (@FinnairSuomi) October 15, 2016


  Samsung Galaxy Note7 on takaisinkutsuttu kahdesti. Vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä puhelimet voivat ylikuumeta, kärähtää tai jopa syttyä räjähtävästi palamaan. Samsung on ohjeistanut kaikkia Note7:n käyttäjiä sammuttamaan sen ja lopettamaan käytön. Galaxy Note7:n tuotanto ja myynti on myös pysyvästi lopetettu.

  Uudempien jo turvallisiksi luultujen Galaxy Note7 -puhelinten räjähdyskierre alkoi kärähtämisellä lentokoneessa, joka johti noin puolitoista viikkoa sitten portilla olleen lentokoneen evakuointiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju