Mobiili.fi Final Fantasyn tekijöiltä erikoinen peli – julkaistaan vain Apple Watchille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2133
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Final Fantasy -sarjastaan parhaiten tunnettu Square Enix tehtailee parhaillaan uutta peliä. Mielenkiintoisinta Cosmos Rings -nimellä kulkevassa projektissa on, että se tullaan julkaisemaan ainoastaan Apple Watch -älykellolle.

  Apple Insiderin mukaan Square Enix kehittää parhaillaan Cosmos Rings -nimistä roolipeliuutuutta. Markkinoilla on jo nähty suurimittaisiakin pelijulkaisuja, jotka on sovitettu joko jälkeenpäin tai alunpitäen mobiililaitteille. Cosmos Rings erottuu kuitenkin joukosta suuntaamalla ennen kaikkea Apple Watchille.

  Kovin tarkkoja tietoja tulevan pelin sisällöstä tai toiminnasta ei vielä ole. Artikkelin lopusta löytyvät kuvakaappaukset esittelevät jonkinlaisia taistelutilanteita ja nähtävästi pelin kulussa tultaisiin hyödyntämään askelmittausta.

  Lisäksi Cosmos Rings jakaa joitakin avaintyöntekijöitä ja nimeämistyylin aiemmin iOS-laitteille julkaistujen Chaos Rings -pelien kanssa. Vaikuttaa siis hyvin todennäköiseltä, että Cosmos Ringsillä on jotain tekemistä tuon sarjan kanssa.

  Cosmos Ringsin odotetaan saapuvan Japanin markkinoille vielä kuluvana kesänä. Muiden markkinoiden kohtalo jää epäselväksi.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju