Mobiili.fi Final Fantasy VII julkaistiin iPhoneille ja iPadeille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Kesäkuussa kuulimme erään pelimaailman merkkitapauksen saapumisesta mobiililaitteille. Kyseessä on erityisesti japanilaisten roolipelien kenttää vahvasti värittänyt Final Fantasy VII, jonka kerrotaan myyneen yli 11 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Nyt tuo klassikkopeli on saatavana mobiiliversiona.

  Final Fantasy VII oli aikanaan ensimmäinen sarjan peli, joka hyödynsi kolmiulotteisia taustoja ja tietokoneanimoituja välivideoita. Peli julkaistiin ensimmäisen kerran PlayStation-konsolille vuonna 1997. Nyt julkaistu mobiilikäännös on kuitenkin tehty pelin PC-version perusteella.

  Final Fantasy VII:n mobiiliversio on toistaiseksi julkaistu vain Applen mobiililaitteille. Peli vaatii toimiakseen vähintään iPhone 5s:n, kolmannen sukupolven iPadin tai iPad mini 2:n, joka on varustettu iOS 8:lla. Lisäksi asennusvaiheessa vaaditaan yli neljä gigatavua vapaata tallennustilaa. Itse peli vie noin kaksi gigatavua.

  Mikäli eeppinen tarina tai vuoropohjaista tastelumekaniikkaa hyödyntävä roolipeliklassikko kiinnostaa, löydät Final Fantasy VII:n App Storesta. Peli maksaa 15,99 euroa.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju