FB tilin palautus

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja Nokkeli, 24/7/16.

 1. Nokkeli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  23/7/06
  Viestit:
  1193
  Tykkäykset:
  25
  Puhelinmalli:
  SGS6
  Voiko alkuperäisen fb tilin palauttaa? Puhelin ilmoitti ensin 'fb pysäytetty' , ei päässyt selaimen eikä sovelluksen kautta. Fb:n ohjeiden mukaan jatkettiin ja laitettiin numerokoodi mikä tuli puhelimeen. Kaikki kaverit kadoksissa ja fb jumissa, ei pääse etusivulle sovelluksesta. Vakioselain jumissa, ei pääse etusivulle, vaan selain aukeaa jonkinlaiseen fb sivulle, mikä ilmoittaa virheestä...voiko alkuperäisen fb tilin jotenkin palauttaa?
   
 2. kviikka Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/10/12
  Viestit:
  982
  Tykkäykset:
  542
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Itse kokeilisin mennä tietokoneella Facebookiin ja katsoa, onko tili siellä normaali ja kunnossa. Jos on, kokeilisin poistaa Facebook-sovelluksen ja asentaa sen uudestaan puhelimen uudelleenkäynnistystä unohtamatta.
   
 3. Janza182 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  17/8/07
  Viestit:
  499
  Tykkäykset:
  77
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S8
  Pistetääs vähän päinvastainen kysymys ilmoille: Mistä tiedän että tilini on poistettu pysyvästi?

  Tämä nimittäin sattui viime viikolla. Lopetin facebookin käytön kokonaan n.5v sitten. Suljin tilin ja jonkun ajan päästä tuli viestiä sähköpostiin että etkö jatkaisi käyttöä. Siinä oli myös vaihtoehto poista pysyvästi. Tämän tein silloin. Viime viikollapa oli sitten yllätys sähköpostissa.. Facebookilta tuli postia että tervetuloa takaisin käyttäjäksi. Olemme rekisteröineet sisäänkirjautumisesi blaablaablaa..

  Ensin tietenkin mieleen tuli joku huijaus, mutta piruuttani kokeilin vanhoja tunnuksiani facebookkiin ja kyllähän se tili sieltä löytyi! Nyt TAAS poistin pysyvästi tilin.. Katsotaan miten käy..
   
 4. tth78

  tth78 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  12/10/05
  Viestit:
  8555
  Tykkäykset:
  5271
  Puhelinmalli:
  iPhone 7+
  Miten fb sovelluksessa (ios) ilmoitukset näppäimen siirrettyä?

  Ip7+ mulla ja vaimolla, ios sama, fb app versio sama ja mulla ilmoitukset on hankalasti vasemmassa yläkulmassa ja vaimolla alapalkissa?
   

Jaa tämä viestiketju