1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

FB tilin palautus

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja Nokkeli, 24/7/16.

 1. Nokkeli Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  23/7/06
  Viestit:
  1177
  Tykkäykset:
  25
  Puhelinmalli:
  SGS6
  Voiko alkuperäisen fb tilin palauttaa? Puhelin ilmoitti ensin 'fb pysäytetty' , ei päässyt selaimen eikä sovelluksen kautta. Fb:n ohjeiden mukaan jatkettiin ja laitettiin numerokoodi mikä tuli puhelimeen. Kaikki kaverit kadoksissa ja fb jumissa, ei pääse etusivulle sovelluksesta. Vakioselain jumissa, ei pääse etusivulle, vaan selain aukeaa jonkinlaiseen fb sivulle, mikä ilmoittaa virheestä...voiko alkuperäisen fb tilin jotenkin palauttaa?
   
 2. kviikka Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  15/10/12
  Viestit:
  578
  Tykkäykset:
  178
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3
  Itse kokeilisin mennä tietokoneella Facebookiin ja katsoa, onko tili siellä normaali ja kunnossa. Jos on, kokeilisin poistaa Facebook-sovelluksen ja asentaa sen uudestaan puhelimen uudelleenkäynnistystä unohtamatta.
   
 3. Janza182

  Liittynyt:
  17/8/07
  Viestit:
  326
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5
  Pistetääs vähän päinvastainen kysymys ilmoille: Mistä tiedän että tilini on poistettu pysyvästi?

  Tämä nimittäin sattui viime viikolla. Lopetin facebookin käytön kokonaan n.5v sitten. Suljin tilin ja jonkun ajan päästä tuli viestiä sähköpostiin että etkö jatkaisi käyttöä. Siinä oli myös vaihtoehto poista pysyvästi. Tämän tein silloin. Viime viikollapa oli sitten yllätys sähköpostissa.. Facebookilta tuli postia että tervetuloa takaisin käyttäjäksi. Olemme rekisteröineet sisäänkirjautumisesi blaablaablaa..

  Ensin tietenkin mieleen tuli joku huijaus, mutta piruuttani kokeilin vanhoja tunnuksiani facebookkiin ja kyllähän se tili sieltä löytyi! Nyt TAAS poistin pysyvästi tilin.. Katsotaan miten käy..
   

Jaa tämä viestiketju