Fax-ohjelma Nokialaisiin?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Titan, 22/5/09.

 1. Titan

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/06
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Vanhan 9300i kommarin päivittäminen tuoreempaan kiinnostaisi, mutta tarvitsen edelleen lähettävää ja vastaanottavaa faxia eli uudesta luuristakin pitäisi löytyä sellainen. Ilmeisesti tuota ominaisuutta ei ole vakiona mukana yhdessäkään 3G luurissa, mutta erillisiä samaan tarkoitukseen kehitettyjä ohjelmistoja on saatavana ainakin S60 alustalle? Mitä nuo ohjelmat ovat ja onko kenelläkään käyttökokemuksia niistä, eli toimivatko myös käytännössä?
  Tuossa nykyluurissa fax toimii hyvin ja luotettavasti (liittymässäni on oma erillinen fax-numero, jota puhelin käyttää).
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Fax tuki on harvinaisuus nykyään, pikaisesti ei tule mieleen yhtään 3G puhelinta joissa olisi edes 2Gllä Fax tuki, piirikytkentäinen data sentäs joistain löytyy, jostain sellaisesta voisi katsoa löytyykö FAX tukea.
  Fax tuen puute estää oikean Fax ohjelman hyösyntämisen. Eli Fax tuki joudutaan hoitaan palveluna, vastaanottamiseen operaattorin fax vastaja (-joka edelleen lähettää emailiin) yleensä parasratkaisu. Lähettämiseen pitää miettiä toisia ratkaisuja, on olemassa S60 3rd alustalle sovellus+palvelu jolla voi tuota ongelmaa kiertää, jos tieturva omassa käytössä sallii 3. osapuolen lähetyspalvelun köytön. Lähettämiseen riittää tcp/ip (netti) yhteys.

  Jos käytössä on FAX numero, niin siihen soi tehdä siirron tuonne fax vastaajaan, jolloin ei tarvitse uusia käyntikortteja. lähettäessä lähettäjänä näkyy sitten se mikä lähettävän palvelun tarjoaja satuu näyttämään.
   

Jaa tämä viestiketju