MobiiliBlogi Fake or not? iPhone 7 väitetyssä kuvavuodossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  Applen seuraavan sukupolven älypuhelimesta liikkuu jo huhuja, vaikka nykyinen iPhone 6s -sukupolvi esiteltiin vasta puolisen vuotta sitten. Apple on perinteisesti julkistanut uuden lippulaivapuhelimensa syksyllä ja nykyinen sukupolvi näki päivänvalonsa 9. syyskuuta. Nyt verkossa liikkuu kuitenkin väitettyjä kuvia seuraavasta mallista, joka kantanee nimeä iPhone 7, jos Apple jatkaa nykyistä kaavaansa.

  Kuvissa nähdään paljon seikkoja, joista on liikkunut huhuja Applen seuraavan lippulaivapuhelimen suhteen. Esimerkiksi 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä on poistettu, kuten huhut ovat jo tovin väittäneet. Jatkossa kuulokkeisiin joutuisi ostamaan adapterin tai hankkimaan suoraan kuulokkeet, jotka ovat yhteensopivat Lightning-portin kanssa. Kuulokeliitännän tilalle Apple on laittanut toisen parin kaiuttimia.


  Takaa otettu kuva vastaa myös nykyisiä huhuja, eli että iPhone 7 sisältäisi kaksi kameraa. Kuinka Apple tulisi kahta kameraa hyödyntämään on tässä vaiheessa täysi kysymysmerkki.

  [​IMG]

  Edessä suurin muutos nyt nähtävien kuvien perusteella on kotipainikkeen katoaminen. Tästä on myös huhuttu, mutta onko teknologia jo niin pitkällä, että sormenjälkilukija olisi mahdollista integroida näyttöön? Ajatuksena se on ainakin erittäin kiehtova.

  Muutoin Apple vaikuttaisi säilyttävän muotoilun pitkälti nykyisellään. Takaa on poistettu niin sanotut antenniviivat ja lisätty alaosaan Smart Connector -liitäntä, joka löytyy iPad Prosta. Sen kautta kulkee sekä virta että data, joten toteutuessaan se mahdollistaisi täysin uudenlaiset lisävarusteet.

  Miten on, uskotko kuvien aitouteen? Onko niissä tuleva iPhone 7? On toki mahdollista, että kyseessä on iPhone 6s:n muotoon rakennettu prototyyppi ja että lopullinen malli tulisi näyttämään muotoilullisesti täysin erilaiselta. Syksyyn on vielä pitkä aika, joten paljon ehtii vielä tapahtua.

  Apple Insider, Rumor: Chinese spy shots show ’iPhone 7′ with dual cameras, no home button

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju