Facebookin videosovellus saapuu – Samsungin älytelevisiot saavat sen ensimmäisten joukossa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
new-facebook-video-app-for-tv-1-700x461.jpg

Facebook Video saapuu Samsungin televisioihin.


Facebookin kerrottiin jo jonkin aikaa sitten puuhaavan videosovellusta älytelevisioihin ja Apple TV:n kaltaisiin mediatoistimiin. Samsung on nyt ilmoittanut, että Facebookin uusi videosovellus tulee Samsungin Smart TV -laitteisiin, mukaan lukien uuteen QLED TV -mallistoon. Sovellus tulee myös saataville vuoden 2015, 2016 ja 2017 Samsung Smart TV -malleihin. Samsungin mukaan se on ainoa TV-valmistaja, jonka laitteet saavat Facebook Video -sovelluksen heti sen julkaisun yhteydessä.

Uusi TV-sovellus mahdollistaa Facebook-videoiden katsomisen suurelta ruudulta. Käyttäjät voivat katsoa Facebook-ystäviensä jakamia videoita ja seuraamiensa Facebook-sivujen videosisältöä sekä suosituimpia Facebook-livelähetyksiä. Sovellus voi myös suositella videoita käyttäjän katselutottumusten perusteella.

Sovelluksen voi ladata Samsung Smart Hub -palveluvalikkoon, ja sisällöstä pääsee nauttimaan ensimmäisellä kerralla tapahtuvalla Facebook-tunnistautumisella.

Facebook on Googlen jälkeen suurin digitaalinen mainosalusta, mutta yhtiössä on jouduttu toteamaan, ettei uutissyötteeseen enää mahdu enempää mainoksia. Niinpä ratkaisuja haetaan videopuolelta, ja yhtiö aikoo tosissaan kilpailla videomainostuloista Googlen omistaman YouTuben kanssa. Wall Street Journalin mukaan Facebook on myös käynyt mediayhtiöiden kanssa neuvotteluja saadakseen itselleen omia TV-laatuisia sisältöjä, kuten sarjoja tai urheilulähetyksiä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom