Mobiili.fi Facebookin uusi palvelu luo kuvistasi musiikkivideoita

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Facebookin uudehko Moments-sovellus on saanut ensimmäisen suuren päivityksensä. Uudistusten siivillä palvelu matkaa useille kymmenille markkinoille ja tuo mukanaan muun muassa automaattisen videotyökalun.

  Moments on Facebookin vastaus useille tuttuun ongelmaan. Suuremmalla porukalla koetut matkat tai juhlat tallentuvat kuvina useiden ihmisten laitteille, mutta kaikilla ei välttämättä ole kuvia samoista hetkistä. Täyden arkiston saamiseksi olisi siis usein mukavaa saada myös kavereiden ottamat kuvat omaat talteen, mikä vaatii yleensä useita kyselyjä ja siirtotapojen arpomista. Moments lupaakin tehdä kuvien jakamisesta kaveriporukan kesken aiempaa helpompaa.

  Sovellus julkaistiin kesäkuussa, mutta aluksi vain Yhdysvalloissa. Uuden päivityksen myötä sovellus on kuitenkin lokalisoitu yli 30 kielelle ja sen lataaminen onkin mahdollista vastaavalla määrällä uusia markkinoita.

  Käännösten lisäksi Momentsiin on lisätty uusi video-ominaisuus. TechCrunchin mukaan sovellus luo automaattisesti musiikkivideon yli kuuden kuvan ryhmittymistä. Luotua videota voi myös muokata itse, esimerkiksi vaihtamalla mukana olevia kuvia tai taustamusiikkia. Valmiin videon voi luonnollisesti napin painalluksella jakaa Facebookissa.

  Momentsin päivitetty versio löytyy sekä Google Playsta että Applen App Storesta. Sovelluksen kerrotaan tukevan myös suomen kieltä, mutta jostain syystä sen lataaminen Suomesta käsin ei tunnu vielä onnistuvan. Tilanteen voidaan kuitenkin odottaa muuttuvan piakkoin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju