Mobiili.fi Facebookin oma sovellus saapui Windows 10 -puhelimille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Facebookin oma Facebook-sovellus Windows 10 Mobilelle saapui viime viikon lopulla Microsoftin sovelluskauppaan, kertoo Windows Central. Kyseessä on UWP-sovellus eli universaali Windows 10 -sovellus, joka nyt tuli beta-versiona saataville myös Windows 10 Mobile -laitteille. Erikoista sovelluksessa on se, että se on Facebookin itsensä tekemä.

  Facebook on tietysti ollut saatavilla Windows-puhelimille jo pitkään, mutta aiemmin sovellus on ollut Microsoftin tekemä. Vaikka sovellus on noudatellut Facebookin yleistä brändi-ilmettä, Microsoft on tehnyt sen Facebookin puolesta. Kuten Forbes aiheesta uutisoi, on Microsoft luultavasti halunnut näin varmistaa, että suositun sosiaalisen median sovellus on sen alustalle ollut tarjolla samalla tavoin kuin se on ollut saatavilla Androidille ja iOS:lle.

  Facebook julkaisi oman UWP-sovelluksensa, samoin kuin Messengerin UWP-version, huhtikuun lopulla Windows 10 -tableteille ja -tietokoneille. Aiemmin tässä kuussa yhtiö julkaisi Messengerin UWP-version myös Windows 10 Mobilelle ja nyt oli vuorossa Facebook-sovellus.

  Sovellus on edelleen beta-vaiheessa, eli se ei ole vielä virallisesti valmis, mutta ainakin Windows Centralin mukaan se toimii betaksi hyvin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju