Facebookin Messenger uudistuu – voit jakaa sijaintisi reaaliajassa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
livelocation-newsroom-700x496.jpg


Facebook on jo jonkin aikaa testannut Messenger-sovelluksessaan mahdollisuutta jakaa oma sijainti reaaliajassa, ja nyt tuo toiminto on virallisesti julkaistu sovelluksen Android- ja iOS-versioissa. Google toi vastaavan toiminnon hiljattain Google Mapsiin. Toiminnon ansiosta käyttäjä voi esimerkiksi kertoa ryhmälle, kuinka lähellä on sovittua tapaamispaikkaa, tai ilmoittaa kämppikselle, missä kohdassa kotimatkaa etenee iltamyöhällä.

Ominaisuus on nyt julkaistu virallisesti, ja se saapuu lähiaikoina käyttäjille ympäri maailman. Entiseen malliin Messengerissä voi reaaliaikaisen ”live-sijainnin” sijaan jakaa myös sijaintipaikan tietyllä hetkellä tai jonkin muun sijainnin kartan tai osoitteen perusteella.

Reaaliaikainen sijainnin jakaminen onnistuu Messengerissä, kun keskustelunäkymässä näpäyttää sijaintikuvaketta tai etsii sen Lisää-näppäimen (kuvake, jossa kolme pistettä) takaa. Esiin tulee karttanäkymä, ja uutena vaihtoehtona tulee mahdollisuus jakaa sijainti reaaliajassa sinistä palkkia painamalla. Oletuksena sijainti jaetaan 60 minuutin ajan, mutta jaon voi lopettaa aiemminkin. Keskustelun muut osapuolet myös näkevät aika-arvion, kuinka kauan jaettuun sijaintiin kestää matkustaa autolla.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom