Mobiili.fi Facebookilta uusi tapahtumasovellus – mutta ei tänne (vielä)

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Events from Facebook yhdistää kaiken tiedon Facebook-tapahtumista.


  Facebook on julkaissut uuden tapahtumasovelluksen, mutta toistaiseksi se on tarjolla vasta Yhdysvalloissa. Sovelluksen saatavuus laajentunee kuitenkin ajan myötä.

  Events from Facebook -nimeä kantava sovellus mahdollistaa lähialueen tapahtumiin tutustumisen. Käytännössä kyse on Facebookin Tapahtumat-toiminnosta, paketoituna laajennettuna omaksi sovelluksekseen.

  Facebookin mukaan sen palvelussa jaetaan satoja miljoonia tapahtumia vuosittain ja 100 miljoonaa ihmistä käyttää Facebook-tapahtumatoimintoja joka päivä.

  Facebookin uuden sovelluksen päänäkymä esittelee lähialueen tapahtumia, joista Facebook-kaverit ovat kiinnostuneita, uusia tapahtumia tykätyiltä sivuilta sekä päivityksiä tapahtumista, joihin on jo liittynyt mukaan. Lisäksi tapahtumien hakutoiminto tarjoaa suosituksia esimerkiksi seuraavana viikonloppuna tai kyseisenä päivänä järjestettävistä tapahtumista. Hakujaan voi rajata usein eri tavoin, esimerkiksi teeman, sijainnin tai ajan mukaan.

  Lisäksi sovelluksessa näkyvät kaikki omat tapahtumat, joihin on ilmoittautunut kalenterin muodossa. Kalenteriin voi lisätä myös muita kalentereita puhelimesta, jolloin kaikki menot saa kerralla näkyviin.

  Events from Facebook on toistaiseksi saatavilla vain Yhdysvalloissa iPhonelle. Pian se on tulossa myös Androidille.

  [​IMG]
  Tapahtumia voi hakea usein eri tavoin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju