Mobiili.fi Facebookia vaivannut outo ongelma: viestien katselukerrat kaikkien nähtävillä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2112
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Facebookia on viime päivinä vaivannut outo ongelma, jonka johdosta viestien katselukerrat ovat olleet kaikkien nähtävillä. Tavallisesti sivusto on näyttänyt pelkästään Facebookiin ladattujen videoiden katselukerrat, mutta erikoisesta ongelmasta johtuen ovat myös muiden julkaisujen katselukerrat olleet näkyvissä. Ongelma ei ole koskenut Facebookin työpöytäversiota tai mobiilisovellusta, vaan katselukerrat ovat näkyneet pelkästään mobiilisivuille kirjauduttaessa.

  Hyvänä uutisena Facebook on saanut ongelman korjattua yhtä nopeasti kuin se alkoikin, eikä katselukertoja ei ole tällä hetkellä näkyvissä enää edes mobiilisivuilla. Facebook on myös vahvistanut The Vergelle löytäneensä ongelmaan ratkaisun ja poistaneensa katselumäärät kaikista päivityksistä. The Verge huomauttaa samalla, etteivät katselukerrat ole välttämättä olleet edes oikeita, sillä jotkut sivustolla näkyneistä luvuista vaikuttivat epärealistisilta.

  Viime päivien ongelmat eivät ole myöskään uhanneet käyttäjien yksityisyyttä, sillä katselukertoja lukuun ottamatta sivustolla ei ole näkynyt kuka julkaisuja on katsonut. Ottaen huomioon Facebookin mobiilisivujen rajatut käyttäjämäärät työpöytäsivuihin ja mobiilisovellukseen verrattuna, ei suurin osa käyttäjistä ole todennäköisesti edes huomannut ongelmaa.

  [​IMG]
  Aiemmin Facebookissa on voinut seurata pelkästään videoiden katselukertoja ja tällä linjalla yhtiö aikoo pysyä myös tulevaisuudessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju