1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Facebook toi suorat videolähetykset Suomeen ensimmäisten joukossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Facebook ilmoitti tänään laajentaneensa suorien videolähetysten saatavuuden Suomeen. Jatkossa palvelun iOS-käyttäjät voivat jakaa tilanteita ja kuulumisia ystävilleen suorana.

  Viime vuoden puolella kokeiluun otettu Live Video -ominaisuus mahdollistaa suorien videolähetysten toteuttamisen Facebookissa. Aluksi livevideot olivat vain rajatusti saatavilla Yhdysvalloissa, mutta nyt toimintoa on alettu tuomaan saataville laajemmin. Facebookin mukaan Suomi on tänään otettu mukaan ensimmäisten maiden joukossa. Suorat videolähetykset tuodaan muualle maailmaan tulevien viikkojen ja kuukausien kuluessa.

  Toistaiseksi livevideot ovat saatavilla vain Facebokin iOS-sovelluksessa. Suoran videotoiston voi aloittaa klikkaamalla Live Video -painiketta tilapäivityksen yhteydessä. Lähetyksen aikana jakaja näkee katselijoiden määrän ja ajantasaisen kommenttiketjun. Lähetyksen loputtua video tallentuu tavalliseen tapaan käyttäjän profiiliin, jonne se voidaan jättää tai josta se voidaan tarvittaessa poistaa.

  Facebookin livelähetykset ovat vastine Twitterin Periscope-sovellukselle. Suoran videon lähetys ja katselu onkin kasvanut alati suositummaksi viimeisen vuoden aikana.

  [​IMG]
  Facebook tukee nyt suoria videolähetyksiä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju