Mobiili.fi Facebook testaa uutta: ehdottaa keskusteluaiheita

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2133
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Facebook Messengerin aiemmin uusittu kotinäkymä.


  Facebook testaa uutta ominaisuutta osana Messenger-viestintäsovellustaan. Messengerin tuoreessa versiossa voi näkyä ehdotuksia keskusteluaiheista, kertoo TechCrunch.

  Messenger voi esimerkiksi ehdottaa kavereiden Facebook-päivitysten perusteella vierailemien paikkojen, kiinnostavien tapahtumien tai kuunteleman musiikin perusteella aloittamaan keskusteluja näistä aiheista.

  Toistaiseksi toiminto on testauksessa vasta osalla käyttäjistä, ja vaatii käyttöön englannin kielen. Toiminto on kuitenkin toteutukseltaan sellainen, ettei sen laajentuminen muille kielille ole valtavan työn takana.

  Ehdotetut keskustelun aiheet näkyvät Messengerin kotinäkymässä, jota Facebook on viime aikoina muokannut huomattavasti alkuperäisestä pelkästä viestiketjujen listauksesta monipuolisemmaksi. Jo aiemmin mukaan on tullut muun muassa syntymäpäiväosio, jonka tavoite on sama kuin uusien monipuolisempien keskusteluaiheidenkin: saada ihmiset käyttämään Messengeriä lisää.

  Eri viestipalvelut ovat tuoneet eri tavoin lisä-älyä keskusteluihin. Esimerkiksi Googlen Allo-viestisovellus puolestaan sisältää ”älykkäät vastaukset”, jotka ehdottavat sopivia vastauksia keskustelukumppanin viesteihin. Tämäkin toimii toistaiseksi vain englanniksi.


  Clever: @messenger now suggests conversation starters based on things your friends have done recently. pic.twitter.com/9MfOwu3n11

  [​IMG]Chris Messina (@chrismessina) October 16, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju