Facebook Spaces tuo keskustelukaverit lähelle virtuaalisina

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103
01-facebook-spaces-still-shot-700x394.jpg

Facebook Spaces.


Facebook on esitellyt uuden Spaces-sovelluksen Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslaseille. Spaces vie Facebook-kavereiden keskustelut virtuaalitodellisuuteen hauskan näköisten hahmojen avulla.

Facebook Spaces on sovellus, jossa käyttäjä voi omien kuviensa pohjalta luoda itsestään sarjakuvamaisen virtuaalihahmon, ja sen jälkeen ryhtyä keskustelemaan muiden virtuaalihahmojen kanssa ikään kuin samassa tilassa. Hahmojen keskinäisen jutustelun lisäksi käyttäjät voivat esimerkiksi piirtää kolmiulotteisia virtuaaliesineitä, katsoa 360 asteen videoita ja siirtää itsensä erikoisiin keskusteluympäristöihin.

Facebook Spaces -käyttäjät voivat myös soittaa videopuheluja Facebook Messenger -käyttäjille, jotka pääsevät puhelimensa näytön kautta kurkistamaan Spacesin virtuaalimaailmaan.

Facebook Spaces julkaistaan aluksi beetaversiona Oculus Rift- ja Oculus Touch -laitteille, ja se on saatavilla Oculuksen sovelluskaupasta.


Spacesin lisäksi Facebook esitteli myös uuden kehittäjille ja luovan alan ihmisille tarkoitetun Camera Effects -alustan. Sen avulla voidaan kameroille luoda erilaisia tehosteita ja suodattimia ja näin saada aikaan yksinkertaisia lisätyn todellisuuden ratkaisuja, jotka voivat esimerkiksi reagoida liikkuvaan kuvaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom