Mobiili.fi Facebook Messengerissä piilo-ominaisuus – ei vielä julkistettu ja ehkä ei ikinä julkaistakaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Facebook Messengerissä parhaillaan testattava piilo-ominaisuus: Rooms-ryhmäkeskustelut.


  Facebook Messengeristä on paljastunut uusi piilossa oleva ominaisuus, jota Facebook ei ole vielä julkistanut. Uusi Rooms-toiminto tuo avoimet ja julkiset ryhmäkeskustelut osaksi Messengeriä.

  Facebookilla on aiemmin ollut Rooms-niminen oma erillinen sovelluksensa, joka julkaistiin vuonna 2014 ja lopetettiin viime vuonna. Uusi Messengeriin mahdollisesti julkistettava Rooms-toiminto voisi tuoda vastaavan toiminnallisuuden osaksi yli miljardin käyttäjän suosimaa viestintäsovellusta.

  Rooms mahdollistaa ryhmäkeskustelut eri aiheista ja tapahtumista. Jokaisella ryhmällä on jaettavissa oleva linkki, jonka vastaanottajat voivat liittyä keskusteluun – ryhmän asetusten mukaan mahdollisesti hyväksynnän jälkeen. Muuten Rooms-keskustelut toimivat aivan normaalisti kuten yleensä Messengerissä. TechCrunch on myös julkaissut linkin, jolla voi kokeilla Rooms-ryhmään liittymistä.

  TechCrunchin saatua käsiinsä kuvankaappauksia toiminnosta Facebook kommentoi suorittavansa usein pieniä testejä ja ettei sillä toistaiseksi ole enempää kerrottavaa.

  Facebook todennäköisesti päättää Roomsin pienimittaisen testaamisen ja käyttäjien reaktioiden perusteella tuleeko se julkaisemaan toiminnon laajemmin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju