Mobiili.fi Facebook Messenger tasa-arvon asialla – työkaluna 1500 uutta emojia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Facebook Messengerin emojivalikoima menee uusiksi.


  Emojit ovat kasvaneet kiinteäksi osaksi chattejamme. Eri alustojen ja laitteiden vaihtelevat kuvatulkinnat aiheuttavat kuitenkin toisinaan väärinkäsityksiä. Muun muassa tämän ongelman Facebook haluaa ratkaista pikaviestimensä uusilla emoji-kuvilla.

  Facebook Messenger ilmoitti eilen, että keskustelusovelluksen käyttäjien saataville tuodaan yli 1500 uudelleen suunniteltua emojia. Polttopisteessä ovat tasa-arvo ja maailman monimuotoisuuden korostaminen. Saataville tulee siis laaja kattaus ihonvärivaihtoehtoja, joita käyttäjä voi vaihtaa asetuksista pitkällä tähtäimellä tai hetkellisesti yksittäistä emojia valitessaan.

  [​IMG]

  Tasa-arvoa taas nostetaan esiin sillä, että ammattikuntia ja muita rooleja esittävät emojit eivät enää määritä kuvassa näkyvää sukupuolta niin sanotusti perinteisten mallien mukaan. Saatavilla on esimerkiksi naispoliiseja ja -surffaajia.

  Toinen Facebookin korostama uudistus on, että emojien ulkonäöt eivät enää määrity käytetyn alustan mukaan. Sen sijaan kuvat näyttävät samoilta ”kaikilla käyttäjillä, hyödynsipä henkilö Androidia, iOSia tai muita alustoja”.

  Emoji-uudistuksen maailmanlaajuinen jakelu alkaa tänään. Sovelluksen päivityttyä uusittu kuvavalikoima löytyy Messenger-tekstikentän yhteydestä uuden emoji-painikkeen takaa. Facebookin mukaan emoji-näppäimistön ja tavallisen näppäimistön välillä vaihtaminen on helppoa.

  [​IMG]
  Messenger-emojit näyttävät samalta kaikilla alustoilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju