Mobiili.fi Facebook Messenger saapui Windows 10 Mobilelle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Huhtikuun lopulla saapui virallinen Instagram-sovellus Windows 10 Mobilelle, ja tuolloin Instagramin omistava Facebook jo lupaili, että Windows 10 Mobile -käyttäjät voisivat lähitulevaisuudessa odottaa hyviä uutisia myös Facebookin ja Facebook Messengerin osalta. Nyt, reilua kuukautta myöhemmin, Facebookin Messenger on beta-versiona saapunut myös Windows 10 Mobilelle.

  Windows 10 Mobilen Messenger on tuotu iOS-versiosta, eli se sisältää suurimman osan Messengerin iOS-version ominaisuuksista. Näihin kuuluvat muun muassa mahdollisuus lähettää kuvia, videoita, GIF-animaatioita ja tarroja, ryhmäkeskustelut kuvineen ja nimineen, eri käyttäjien lempinimet sekä lukukuittaukset. Lisäksi Messengerin Windows 10 Mobile -versio tukee live-kuvakkeita.

  Kannattaa toki huomioida, että Messengerin Windows 10 Mobile -versio on vielä beta-testivaiheessa, eli se saattaa sisältää toimintaan ja vakauteen vaikuttavia virheitä ja vikoja. Lisäksi julkaisu tapahtuu porrastetusti, eli kaikille käyttäjille se ei välttämättä ole aivan vielä saatavilla. Sovellusta voi bongailla ladattavaksi Microsoftin sovelluskaupasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju