Mobiili.fi Facebook Messenger haluaa tehdä yhteydenpidosta entistä helpompaa – lainaa Snapchatiltä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Facebookin Messengerillä on nyt yli 900 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää.


  Facebookin Messenger on päässyt varsin komeisiin käyttäjälukuihin. Palvelulla on nykyään yli 900 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää, ja palvelun kautta lähetetään joka kuukausi yli miljardi viestiä ihmisten ja palvelua käyttävien yritysten ja yhteisöjen välillä. Facebookilla ei silti olla jääty laakereille lepäämään, vaan Messengeristä halutaan entistäkin suositumpi viestintäväline.

  Facebookin David Marcus kertoi uudistuksista, yllättäen, Facebookissa. Tarkoituksena on vähitellen ottaa käyttöön uudistuksia, jotka tuovat ainakin jossain määrin mieleen suositun Snapchatin. Marcusin mukaan uudistuksiin kuuluu mahdollisuus luoda kontakteja käyttäjätunnuksia ja suoria URL-osoitteita jakaen, minkä lisäksi käyttöön otetaan Messenger Codes -niminen toiminto.

  [​IMG]
  Messenger Codes.


  Messenger Codes vastaa Snapchatin käyttäjäkuvakoodia, eli uusia tuttavuuksia voi tuoda Messengeriin suoraan koodin skannaamalla. Näin esimerkiksi liiketapaamisissa ei tarvitse enää jaella käyntikortteja tai raapustella nimiä ja numeroja paperille, kun yhteystiedot voi tallentaa nopeasti puhelimesta toiseen Messengerin avulla.

  Tarkempaa aikataulua Marcus ei uudistuksille kertonut, mutta oletettavasti ne otetaan käyttöön porrastetusti ja vähitellen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju