Mobiili.fi Facebook kokeilee todella ärsyttävää muutosta sovelluksessaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Facebook testaa parhaillaan pienellä määrällä käyttäjiään muutosta videoiden toistumisessa Facebook-sovelluksensa kotinäkymässä eli uutisvirrassa.

  Normaalisti nykyisin osana virtaa olevat videot alkavat toistua niiden kohdalle selatessa, mutta ilman ääntä. Nyt Facebook testaa – toistaiseksi vasta Australiassa pienellä määrällä käyttäjiä – videoiden automaattista toistumista äänet päällä.

  Nyt kokeiltavassa muutoksessa videot toistuvat aina äänen kera niiden kohdalle selatessa, jollei puhelin ole laajemmin asetettuna äänettömään tilaan. Lisäksi Facebook tarjoaa oman sovelluksensa asetuksista valintamahdollisuuden äänellä toiston poistamiseen käytöstä.

  Facebookin Mashablelle antaman kommentin mukaan kyse on vain yksi monista testeistä, joita se tekee. Kuten aina, käyttäjien käytös ja palaute lopulta ratkaisevat, miten testatulle muutokselle käy – laajennetaanko se kaikille käyttäjille vai unohdetaanko idea?

  Toistaiseksi Facebookilla ei ole suunnitelmia äänet päällä -käytännön laajentamiseksi.

  Videoista on tullut yhä merkittävämpi osa Facebookia ja se tekee lähes kaikkensa sekä videoiden julkaisun että katselun lisäämiseen palvelussaan. Erityisesti Facebook on nostanut esiin palvelunsa live-videoita.

  Raportoidusti toistaiseksi jopa 85 prosenttia Facebookin videokatseluista tapahtuu ilman ääniä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju