Mobiili.fi Facebook järjestää pian kuvasi haluamasi teeman ja musiikin tahtiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Facebook sai teemoitetut koostevideot.


  Facebook kertoi eilen tuovansa sosiaaliseen mediapalveluunsa uuden Slideshow-toiminnon. Sen avulla käyttäjät voivat nopeasti luoda kuva- ja videomuistoistaan lyhyitä koostevideoita.

  Slideshow-toiminto sai alkunsa Facebookin Moments-sovelluksessa. Viime vuoden joulukuusta alkaen videokoosteita on testattu myös Facebook-sovelluksessa tietyillä markkinoilla. Tällä viikolla toiminto lanseerataan viimein maailmanlaajuisesti, tosin toistaiseksi vain iOS-laitteilla.

  Uudistuksen jälkeen Facebook osaa luoda käyttäjän kuvista ja videoista lyhyitä koostevideoita, joissa materiaalia esitellään erilaisten siirtymien ja taustamusiikin avulla. Tarjolla on kymmenen teemaa, joista käyttäjä voi valita ja jotka vaikuttavat videon musiikkiin ja visuaaleihin. Saatavilla oleviin teemoihin kuuluvat esimerkiksi syntymäpäiväjuhla, nostalgia ja Bollywood. Facebook lupaa valikoiman laajenevan tulevaisuudessa.

  Mikäli käyttäjä on ottanut yli viisi kuvaa tai videota viimeisen vuorokauden aikana, Facebook saattaa näyttää tilapäivityskentän yhteydessä niistä valmiiksi tehdyn Slideshow-videon. Tämän ehdotuksen kautta käyttäjä pääsee muokkaamaan videota ja julkaisemaan lopputuloksen niin halutessaan. Toinen tapa aloittaa koostevideon luonti on napauttaa kokeile-painiketta toisen käyttäjän julkaiseman koosteen yhteydessä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju