Facebook alkaa pakkosyöttää ääniä videoihin – näin poistat videoiden automaattisen toiston...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
fbwm_cw_07-420x280.jpg
Facebook on ilmoittanut uudistavansa tapaa, miten se toistaa videoita mobiilisovelluksessaan. Tähän asti videot ovat toistuneet Facebook-julkaisuja selatessa äänettömästi, oli puhelimessa äänet muuten päällä tai ei, ja videon äänen on saanut kuuluviin koskettamalla. Tähän on kuitenkin tulossa muutos: jatkossa videot toistuvat niiden tullessa näytölle suoraan automaattisesti äänen kanssa, jos puhelimessa on äänet päällä. Uudistus saapuu käyttäjille vähitellen.

Videoiden äänille on tulossa sovelluksen asetuksiin oma kohtansa, eli uudistuksen saa halutessaan pois käytöstä. Lisäksi, jos puhelin on muuten äänettömässä tilassa, eivät Facebook-videot jatkossakaan toistu automaattisesti äänen kanssa.

Tässä artikkelissa kerromme, miten Facebookin Android- ja iOS-sovelluksista saa videoiden automaattisen toiston pois käytöstä.

Android

Photo-19.2.2017-16.21.32-420x288.jpg


Facebook Android-sovelluksen asetuksiin pääsee etusivun oikeasta yläkulmasta. Asetuskuvakkeessa on kolme päällekkäistä viivaa (ei viivat ja siluetti, siitä aukeavat keskustelut). Asetuksista, otsikon ”Ohje ja asetukset” alta löytyy kohta ”Sovellusasetukset”. Sen takaa löytyy kohta ”Automaattinen toisto”. Sitä näpäyttämällä pääsee valitsemaan, toistetaanko videoita automaattisesti puhelimen ollessa mobiili- tai Wi-Fi-verkossa, vain Wi-Fi-verkossa tai ei milloinkaan.

iPhone

Photo-19.2.2017-16.17.37-420x343.jpg


iPhonella asetusvalikko aukeaa sovelluksen etusivun oikeasta alakulmasta, kuvakkeesta, jossa on kolme päällekkäistä viivaa. Sen takaa löytyy kohta ”Asetukset”, sieltä ”Tilin asetukset” ja viimein ”Videot ja kuvat”. Samaisesta valikosta voi valita, haluaako ladata videot ja kuvat HD-tarkkuudella, sekä sen, toistetaanko videot automaattisesti mobiili- ja Wi-Fi-verkossa, vain Wi-Fi-verkossa vai ei milloinkaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom