Exchange tuki Androidissa ja iPhonessa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja exchange, 21/2/11.

 1. exchange

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Tiedustelisin millä tasolla Androidin ja iPhonen Exchange tuki on?

  Työnantajani vaatii käyttämään eritystä verkkokohdetta (Nokian puhelimen slangilla) Exchange-yhteyksiä varten. Ilmeisesti kyseessä on jonkin sortin VPN:n yhteys? Tai Exchange-laajennus. Käytännössä minun pitää määritellä ko. verkkokohteessa työpaikan palvelimen nimi, käyttäjätunnus ja salasana. Tätä verkkokohdetta sitten käytetään Exchange-synkroinoinnissa normaalin Internet-verkkokohteen asemasta. (Exchange-synkroinoinnissa määritellään vielä erikseen Exchange-palvelimen nimi, käyttäjätunnus ja salasana).

  Testailin iPod Touchin Exchange-tukea, ja sieltä en ainakaan tuollaisia määrityksiä pystynyt antamaan. Androidia en ole päässyt kokeilemaan. Netistä tätä tietoa on vaikea löytää.
   
 2. itpro

  itpro

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/9/08
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Iphone 3G S, Iphone 4, Huaweu U8800, Nokia E72
  Riippuu siitä mikä teillä on exchange palvelimena, VPN:ää ei tarvitse, kunhan teillä on esim. ulospäin tuo exchange auki (owa/oma)
  Exchange 2010 Sp1:en kanssa on ongelmia android-sähköpostiohjelmassa muutamilla malleilla paitsi Samsung Galaxy S ainakin toimii lennosta.
  Exchange 2003 toimi myös, mutta sekin on niin android-versiokohtainen toimiiko sillä clientillä vai ei.

  Itselläni tuon huawein kanssa (android 2.2.1) on ongelmia, mutta sain ne kierrettyä tällä ohjeella, käy myös muihin malleihin:
  http://teknikko.blogspot.com/2011/02/microsoft-exchange-2010-activesync-on.html
   

Jaa tämä viestiketju