Excel pda-laitteissa? Muita ratkaisuja?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja PanuP, 1/8/07.

 1. PanuP

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/8/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Terve.
  Toimiiko nykyisissä pda-laitteiden excel-versioissa taulukko-ohjelman makrot ja esim. alasvetovalikot? Ostin viime kesänä Mio A701:n, kun kuvittelin, että saan helpotettua elämääni, kun työhön liittyvät asiakirjat saa täytettyä pääosin jo päivällä autossa, eikä tarvi jättää kaikkea aina ilta-/yötöiksi kotiin. No eihän se niin mennyt, kun Excel-mobile ei em. ominaisuuksista tajunnutkaan mitään.

  Nyt tekisi kovasti mieleni tuota HTC Advantage X7500:sta, siinä kun olisi kosketusnäyttö ja näppis ja kokoa sen verran, että sitä pystyisi käyttämäänkin.
  Vielä jos siinä saisi käyttämäni exceliin tehdyn asiakirjapohjan toimimaan ja kuvat kätevästi lisättyä, olisi se mulle kullanarvoinen työkalu.
  Ei vaan viitsi summissa tilata, ettei käy kuten Mio:n kanssa, että laite on ihan kiva, mutta ei palvele sitä tarkoitusta, mihin sen ostin.

  Tuleeko mieleen muita laitteita, jotka ajaisivat läppärin asian? Puhelinominaisuutta en tarvitse, se on ehkä lisäarvo, mutta kannan mieluummin karvalakkimallin puhelinta, joka toimii eikä ole niin nuuka jos vähän käytössä kolhiintuu. Tavallinen läppäri ei käy, aivan liian hankala kokonsa puolesta.

  Arvostaisin suuresti, jos joku näihin vehkeisiin ja ohjelmiin paremmin perehtynyt osaisi antaa oikeat neuvot. Pullakahvit sille.
   
 2. PanuP

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/8/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Itse itselleni vastaten siltä varalta, että joku lukija sattuu kaipaamaan samaa tietoa: Planmakerilla pitäisi onnistua.
   

Jaa tämä viestiketju