Mobiili.fi Evernote ja Google Drive ovat nyt yhtä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Drive-tiedostot löytyvät nyt suoraan Evernotesta.


  Evernote on suosittu sovellus muistiinpanojen pitämiseen ja tehtävien kartoittamiseen. Uusien integraatio-ominaisuuksien avulla Google Drivea hyödyntävät Evernote-käyttäjät voivat yhdistää näiden kahden palvelun voimat aiempaa helpommin.

  Google Drive tuodaan osaksi Evernotea. Tarkoitus on, että jatkossa Driven sisältöön pääsee käsiksi suoraan Evernotesta. Tiedostot löytyvät sovellukseen ilmaantuvan Drive-ikonin takaa. Muistiinpanoon lisättyinä tiedostot näkyvät kortteina, joista käy ilmi muun muassa tiedoston nimi ja viimeisin muokkauspäivä.

  Toiminnon käyttötavat ovat tietysti kiinni käyttäjästä, sillä mahdollisuutta tuoda eri tyyppisiä Google Drive- tiedostoja osaksi Evernote-muistiinpanoja voi hyödyntää monin tavoin. Käyttäjä voi vaikkapa jäsennellä johonkin projektiin liittyviä tiedostoja, omia muistiinpanoja ja vaadittavia toimia yhdessä sijainnissa.

  Evernoten Drive-integraatio on nyt beta-testivaiheessa. Uudistus on alustavasti saatavilla verkossa Chrome-selaimella ja Android-mobiilisovelluksella.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju