Mobiili.fi Etsitkö töitä kesäksi? Soneralla ja Elisalla yli 500 avointa työpaikkaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2147
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Jos etsit kesätöitä tulevaksi kesäksi ja viestintäteknologia kiinnostaa, tarjoavat Sonera ja Elisa yli 500 avointa paikkaa, joihin haku on parhaillaan auki. Eniten kesätyöpaikkoja tarjoaa Sonera, jolla on auki yli 300 paikkaa ja heti perässä tulee Elisa runsaalla 200 avoimella työpaikallaan. Työpaikkoja on auki ympäri Suomen.

  Elisan henkilöstöjohtaja Merja Ranta-aho kommentoi uusien kesätyöläisten palkkaamista seuraavasti: ”Kannustamme nuoria rohkeasti hakemaan avoinna oleviin paikkoihin. /../ Teknisen ja kaupallisen alan opiskelijoiden lisäksi palkkaamme nuoria esimerkiksi asiakaspalveluun ja viestintään.”

  Soneran kesätyöpaikoista voi puolestaan lukea Soneran blogista, jossa Employer Branding Managerina toimiva Sanna Lavonen kertoo Soneralla työskentelystä. Blogissaan Lavonen kehottaa Soneralla työskenteleviä nuoria kyseenalaistamaan kankeiksi todettuja kaavoja ja esittämään rohkeasti omia ideoitaan.

  Sekä Elisan että Soneran avoimet kesätyöpaikat ovat parhaillaan haettavissa yritysten verkkosivuilla. Soneran kesätyöpaikkoihin voi tutustua tästä ja Elisan puolestaan tästä. Mobiili.fi toivottaa kaikille nuorilla onnea työnhakuun ja tapahtumarikasta tulevaa kesää.

  [​IMG]
  Kesätyöpaikkojen lisäksi Sonera tarjoaa nuorille myös alennuksia matkapuhelinliittymistään. Sonera X -kampanjassa kaikki 18-25 vuotiaat nuoret saavat 15 prosentin alennuksen määritellyistä puhelin- ja nettiliittymistä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju