Etsitään Nokia C7 käyttäjiä mukaan langattomien kaiuttimien käytettävyystutkimukseen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Etnoteam, 22/9/11.

 1. Etnoteam

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Apple, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony Eriksson
  Oletko kiinnostunut osallistumaan langattomien kaiuttimien käyttökokemuksen kehittämiseen?

  Olemme käytettävyystutkimuksiin erikoistunut yritys Etnoteam Finland Oy ja etsimme tällä hetkellä 15-40-vuotiaita käyttäjiä viikolla 39-41 tehtävään käytettävyystutkimukseen. Käyttäjiltä edellytetään runsasta musiikin kuuntelua puhelimella sekä kotona että liikkeellä ollessa, sekä Nokia C7 puhelimen käyttöä.

  Tutkimuksessa käyttäjä saa viikoksi käyttöönsä kaksi langatonta kaiutinta ja tutkimuspäiväkirjan, johon hän kirjaa viikon aikana kaiuttimien käyttöön liittyviä kokemuksia ja ajatuksia. Tutkimukseen sisältyy lisäksi haastattelut tutkimusjakson alussa ja lopussa. Haastattelut järjestetään Helsingissä Etnoteam Finlandin tiloissa.

  Palkkioksi osallistumisesta käyttäjä saa yhden tutkittavista kahdesta laadukaasta omni directional kaiuttimesta omaksi. Tutkittavissa kaiuttimissa on huippu äänenlaatu ja kukin kaiutin toimii yksinään täydellisesti. Haluttaessa kaiuttimet voi yhdistää langattomasti Bluetoothin välityksellä myös stereoksi, jolloin musiikkia voi kuunnella vaikka eri huoneissa ilman mitään kaapeleita!

  Jos kuulut tutkimuksen kohderyhmään ja olet kiinnostunut tutkimuksesta, lähetä sähköpostia allekirjoittaneelle. Kerro viestissä puhelinnumerosi ja myös milloin voin soittaa sinulle kysyäkseni muutaman kysymyksen, joilla varmistetaan, että kuulut tämän tutkimuksen kohderyhmään. Kysymysten läpikäyntiin menee 5-10 minuuttia.

  Tutkimukseen valittuihin ollaan yhteydessä loppuviikon 38 aikana.


  Terveisin,

  Elina Melkko
  Consultant, User Experience
  Etnoteam Finland Oy
  Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@etnoteam.fi.
  http://www.etnoteam.fi

  Viestin julkaisemiseen on saatu lupa Matkapuhelinfoorumin ylläpidolta.
   
 2. Tepuna

  Tepuna Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/09
  Viestit:
  166
  Tykkäykset:
  46
  Puhelinmalli:
  Huawei P9

  Vähän niinkö ikärasismia! Mä sanoisin kyllä niin, että harvemmalla 15-vuotiaalla on melkein 400 euron puhelinta! Mun älypuhelimen käyttö on paljon monipuolisempaa kun mun neljän lapsen (13-19 vuotta).
   
 3. Pork

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/10/10
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  5800/CFW N97-mini
  Kiinnostaisi osallistua, mutta minulta puuttuu tuo C7 ja olen "yli-ikäinen" :D . Musiikkia kyllä kuuntelisin yliäyräiden :)
   
 4. Etnoteam

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Apple, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony Eriksson
  Tepuna, kritiikkisi osuu täysin oikeaan! Tutkimuksen ikähaarukkaa laajennettiin 40 vuoteen, mutta muuten tämä tutkimus tehdään tällä setillä. Kiinnostuneet voivat vielä tänään ottaa yhteyttä.

  Huom! Tutkimushaastattelut toteutetaan Helsingissä.
   

Jaa tämä viestiketju