Etsi toiminto

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja etrade, 4/6/09.

 1. etrade

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  2
  Minkä vuoksi Blogs ja Pikalinkit valikkojen välissä olevaa Etsi toimintoa käyttäessä ja siitä avautuvaa lomaketta klikatessa avautuu aina joku tuntematon ulkomainen sivusto? Onko kännykässäni virus vai haluaako matkapuhelininfo.com mainostaa minulle jotain ihme jenkki sivua?
  Oli tarve etsiä löytyykö täältä tietoa miten poistaa Nokian Adobe Reader 1,5 viimmeksi avaamat sivut...
   
 2. etrade

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  2
  Noh, Skyfire näyttää etsi lomakkeen oikein ja antaa hakutuloksen. Pitääpä testata huomenna tietokoneella ja kännykällä uudelleen.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tarkoitat lomakkeella sitä pientä ponnauhduslomaketta, etkä tätä sivua?
  Tarkoitatko klikkaamisella sitä että yrität kursoria viedä hakunettään, vai sitä että ole hakusanan kirjoittanut ja painaht hae nappia ?

  Mikä tyyli sinulla käytössä ? vaikuttaako teeman vaihto asiaan ?
  Mikä selain ?
  Mikä sivu sinulla aukeaa (osoite?)

  Onko avautuvalla sivulla jotain tekemistä samalla sivulla olevien googlen tai muiden mainosten kanssa. eli käytännössä klikkaatkin mainosta joka lähellä tai ikkunan alla.
   
 4. etrade

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  2
  Selasin Nokian normaalilla html selaimella ja kun tuli etsi toiminnon pieni ponnahdusikkuna niin siihen yrittäessä kirjoittaa aukesi Googlen mainos.
  Kiitos paljon kun asia selvis. Skyfirellä selatessa saattaa tapahtua mitä tahansa mutta eka kerta kun ponnahdusikkuna kummittelee Nokian selaimella. Yleensä Nokian selain vain kaatuu jos se ei ymmärrä sivua.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ilmeisesti tuon S60 konesta tutulla selaimella.

  Tyylinä ilmeisesti jokin muu kuin "moobili", Googlen mainokset ovat vähän ongelmallisia yhdessä tuon tyyppisten ikkunoidenkanssa.

  Moobili tyylillä ei ehkä niin suurin ongelma. samoin voi merktitystä onko zoomauaste mikä, onko vaaka vai pysty näyttö (S60 selaimella), java scripti on yleistäen hyvä ottaa pois luurin asetuksissa, tuon hau toiminnallisuus muuttuu, ja tietenkin jotkin huonot sivut eivät ole käytettäviä ilman java scirptia
   

Jaa tämä viestiketju