"Estetty" numero, hajoo pää pikkuhiljaa

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja Swatti87, 14/4/11.

 1. Swatti87

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/08
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  "Moi, täällä on irma, mää haluun lähettää sulle kalsereita ja porakoneen teriä, plää plää plää..."
  Nerokasta suorastaan, lähettävät ilmasen paketin 'mukamas' kallista tavaraa ja sitten se pitää perua tai alkavat lähettää joka viikko romua ja ison laskun... Se sivu jossa se pitäisi perua onkin "palvelinta ei löydy" -sivu IE:stä... Ei paha juju, mut firefoxin vastaava onkin erilainen :D

  Jos jaksaisin ni kaippa moisesta virkavaltakin kiinnostuisi, mutta kun ei vaan jaksa...

  Joskus noita tuli vaan kerran viikossa, joskus harvemmin, nyt niitä tulee 5-9 PÄIVÄSSÄ eikä sonera ainakaan voi tehdä asialle mitään, kiitos sen että käyttävät kuulemma ulkomaalaisia numeroita ja tuota numeron näyttämisen estoa.

  Onko siis iphonessa jotain kikkaa jolla kertakaikkiaan estää estetyt numerot. Jos joku minulle moisella soittaa, ei hänellä ole minulle mitään mitä haluaisin oikeasti tietää. Appstoressa voisi kenties olla joku softa, pikainen googletus ei tuottanut suurta tulosta, yksittäiset numerot voi bänniä tjsp, mutta estettyä numeroa ei yksikään niistä blokkaa.
   
 2. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  8871
  Tykkäykset:
  2976
  Puhelinmalli:
  Note 5
 3. Swatti87

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/08
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Oivoi, suhteellisen lupaavan näköinen juu, mutta jailbreikkiä ei minun luurissani ole. Takuu lienee tyhjä sana jos laitteessa on JB:t, näyttö takkuilee jo siihen malliin että lienee taas takuuhuolto tulossa.

  Pelikoneena tuota tulee käytettyä enempi kuin puhelimena, vallankin kun PSP:lle ei montaa hyvää peliä ole ja noiden pelien saatavuus ja yhteensopivuus jailbreikkien kanssa on mysteeri.
   
 4. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  8871
  Tykkäykset:
  2976
  Puhelinmalli:
  Note 5
  Jailbreakin voi poistaa takuuseen laittaessa.
   
 5. Swatti87

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/08
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Ei silloin jos näyttö on kaput ja laite ei lähde päälle :D

  Olen likimain täydellisen tyytyväinen mokomaan toiminnoiltaan, en kertakaikkiaan tarvitse enempää, siispä jb:t eivät minulle tuo mitään hyödyllistä. En haluaisi muita softia sotkea jotta yhden saisin pelittämään. Katteleepi sitten ku takuu on ohi eikä mitään menetettävää... Voi olla että siirtyy firman puhelimeksi korvaamaan "battlehalko of d00m +5:n" (nokia kommari) jonka työväki kokee jo vähän liian monimutkaiseksi, saati sitten JB-iphonen.

  JB, nou nou, töh söörtsh kontinuus
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ilman JBtä ei onnistu, tulevat viestit voi operaattori estää, mutta se tuskin on ratkaisu. Jos operaattori ei suostu noita estään, niin sitten liittymään numeron vaihto ja jos numero tärkeä niin se johonkin toiseen SIMiin. josta siirrät numerot uuteen . määräaikaisen kanssa sekin voi olla oma vääntönsä.

  Muiden puolesta toivon että jaksat lähteä sotimaa tuollaisia "palveluita" vastaan, niin ehkä se vähän hillitseen leviämistä muiden liittymiin.
   
 7. Swatti87

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/08
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Numerolla on jo tunnearvoa, ollut käytössä isukilla jo aikoina jolloin nokia oli vielä oikeasti suomalainen... Pitänee käydä eri liittymät läpi, eipä tässä niin paljoa puheluita tule poispäin että hinnalla paljoa väliä olisi, eka firma joka lupaa nuo pirulaiset pysäyttää saa uuden asiakkaan.
  Niin, ja mutsin puhelimeen noita tulee vähintään yhtä paljon, hänen numeronsa on puolisen vuotta vanha.

  Soitin eräälle tutulleni joka toimii paikallisen poliisin palveluksessa, sanoi ettei ole eka kerta kun moisista kuulee ja kuulemma turha edes yrittää tapella moisten kanssa. Firma on ruottissa, duunarit suomessa ja saavat potkuja sen mukaan ku joku valituksia tekee... "Ei toi meillä oo ollu ikinä töissä... Et voi todistaa, moon ruottis!"
   

Jaa tämä viestiketju