Mobiili.fi Esittelikö Google uuden Androidin nimen iPhonea käyttäen?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android Nougat.


  Google paljasti eilen sen seuraavan Android-version nimen, Android Nougat. Nimeä esiteltiin sosiaalisen median eri kanavissa, ja Android Authority -sivusto kiinnitti huomiota huvittavaan yksityiskohtaan. Näyttäisi siltä, että uutta nimeä esiteltiin myös kilpailija Applen iPhonea käyttämällä.

  Android Authority mainitsee, kuinka Android Nougatia* esiteltiin muun muassa Snapchat-tarinalla, jossa naisen kasvojen päälle oli liitetty emoji-tarra. Erikoista on, että kyseinen emoji oli peräisin Applen emoji-valikoimasta, eikä suinkaan Androidilta. Vaikuttaisi siis siltä, että esittelytarinaa on tehty iPhonella, eikä Android-puhelimella.

  [​IMG]
  Käyttikö Google iPhonea uuden Androidin esittelyssä? Kuva: Android Authority.


  Asia ei tietenkään ole kovin vakava, sillä Snapchat-tarinaa on voinut olla tekemässä vaikkapa muutaman kuukauden pestissä oleva harjoittelija tai muu kesähessu, mutta hauska sattuma on silti kyseessä. Android Authority mainitseekin, että vastaavanlaisia kömmähdyksiä löytyy Androidin historiasta aiemminkin. Yksi esimerkki on Googlen emoyhtiö Alphabetin hallituksen puheenjohtaja Eric Schmidt, joka keväällä narahti iPhonen käytöstä. Sittemmin mies avoimesti myönsikin käyttävänsä Applen puhelinta, mutta sanoi pitävänsä silti enemmän Samsung Galaxy S7:stä, joka häneltä myös löytyy.

  *Teimme toimituksen kesken päätöksen taivuttaa sanan junttisuomalaisittain, vaikka oikea muoto olisikin ”Nougat’ta”. Päätöksestä ei voi valittaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju