Erikoinen ongelma Galaxy Gion kanssa

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Tunku, 23/6/11.

 1. Tunku Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/09
  Viestit:
  49
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1 Compact
  Ongelma olisi todennäköisesti hukkunut muihin ketjuihin joten päätin perustaa oman.
  Eli 10 päivää käytössä ollut Samsung Galaxy Gio on aikalailla alusta asti aukonut itsekseen ns. hakuvalikon. Jopa puhelimen ollessa itsekseen pöydällä valmiustilassa ikkuna aukeaa itsekseen. Esimerkiksi valmiustilassa puhelin aukaisee Google Searchin, chat-sovelluksissa "kaverihaun" ym. Luulin että ongelma piilisi jossain kolmannen osapuolen sovelluksessa, mutta kokeiltuani poistaa aikalailla kaikki asentamani sovellukset, ongelma on edelleen tallella. Erittäin rasittava pulma vieläpä, kun yrittää Facebook-chatissa jutella ja monta kertaa minuuttiin aukeaa kesken kirjoittelun buddy-search.

  Viisaammilta kaivattaisiin ohjeita, kun tosiaan vasta ensimmäinen älypuhelin itselläni, enkä vielä ole kovin ekspertti millään rintamalla. :)
   
 2. Classh

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/06
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  En tiiä tosta, mutta toi home nappulan vasemmalla puolella oleva namiskahan toimii haku-nappina kun sitä painaa pitkään. Eli aukee just toi google tai kaverihaku tai mikä lie sovelluksesta riippuen. Oisitko sitä näplänny vahingossa? Tai sitten se nappi on vaan rikki jotenkin.
   
 3. Tunku Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/09
  Viestit:
  49
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1 Compact
  Ei kyllä voi olla tuosta kiinni koska kuten sanoin, haku aukeaa myös silloin kun puhelimeen ei kukaan koske, enkä myöskään käytä puhelinta niin että siihen jatkuvasti vahingossa koskisin. Kaipa tuo pitää sitten huoltoon kiikuttaa jos ei meinaa loppua.
   
 4. sloberi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  En ole expertti, mutta huoltoon veisin tommosen vian.
   

Jaa tämä viestiketju