Mobiili.fi Erikoinen japanilainen Windows 10 -puhelin tilattavissa nyt maailmanlaajuisesti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  NuAns NEO.


  Aiemmin vain Japanin markkinoilla tarjolla ollut erikoinen Windows 10 Mobile -puhelin NuAns NEO on nyt ennakkotilattavissa ympäri maailman, kiitos yhtiön Kickstarter-kampanjan.

  NuAns NEO on Windows 10 Mobile -puhelin, joka sisältää muun muassa Snapdragon 617 -järjestelmäpiirin, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua muistikortilla tuettua tallennustilaa ja 3350 milliampeeritunnin akun. Viisituumaisen näytön tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä ja laitteen paksuus on 11,3 millimetriä. Laite tukee Continuum-toimintoa ja valmistajan mukaan akku kestää yhdellä latauksella kaksi päivää.

  [​IMG]

  Erikoiseksi laitteen tekee sen Twotone-nimellä kulkeva takakuori, joka koostuu kahdesta erillisestä osasta. Osat ovat helposti vaihdettavissa erikseen. Sekä ylä- että alaosaa on saatavana lukuisina väreinä, materiaaleina ja pintatekstuureina. Lisäksi kuorten alle voi helposti sujauttaa esimerkiksi etäluettavan matkakortin.

  NuAns NEO on mahdollista ennakkotilata Kickstarter-joukkorahoituskampanjan kautta. Tavoitteena yhtiöllä on kerätä 725 000 dollaria, eli reilut 650 000 euroa. Mikäli tavoite täyttyy elokuun yhdeksänteen päivään mennessä, aloitetaan ennakkotilattujen laitteiden toimitukset marraskuussa.

  [​IMG]
  NuAns NEO ja vaihdettavat Twotone-kuoret.


  Puhelimen suositushinta on 400 dollaria, eli 360 euroa, mutta tätä kirjoitettaessa edullisin Kickstarter-vaihtoehto maksaa 270 dollaria (243 euroa) ja sisältää yhden puhelimen ja yhden Twotone-kuoren tai suojakotelon. Edullisinta pakettia on tarjolla tuhat kappaletta, ja kun ne on myyty, nousee hinta 325 dollariin (293 euroa) ja sen jälkeen 380 dollariin (342 euroa).

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju