ericssonin saldo tiedustelu

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja sniffi, 16/8/07.

 1. sniffi

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/07
  Viestit:
  76
  Tykkäykset:
  1
  joo elikkäs ongelma on seruaavanlainen. ennenku mul oli samsungin puhelin nii pysty soittaan tonne elisan saldotietopalveluun, missä automaatti kertoi kertyneen laskun. mut nyt vaihoin sony ericsson k550i:seen...niin sen jälkeen se ei oo päivittäny niitä tietoja ollenkaa, sanoo et "tälle matkapuhelimelle ei ole kertynyt laskua, sn jälkeen kun laskutuskausi on alkanut alusta". mistä tää johtuu? ja sit viel äsemmone juttu, et tää puhelin kyselee sillo itällöi et haluanko rekisteridä tän puhelimen..kannattaako se ja mitä se hyödyttää?
   
 2. kimmo Vieras

  0   0   0

  Tuskinpa se puhelimesi merkistä/mallista riippuu, ettet saldotietoja saa. Elisalla on ymmärtääkseni tällä hetkellä hieman ongelmia noiden laskutustietojen kanssa. Lisää asiasta voit lukea vaikka tästä ketjusta.
  Rekisteröinnin myötä saat vissiin jotain mainosviestejä, olettaen että jostakin kaupallisesta palvelusta kyse, tuskin siitä isoakaan haittaa on.
  Sonyericssonin sivuilta kopsattua;

  "Liity Sony Ericsson Teamiin

  Hanki Sony Ericsson -jäsenyyden edut: verkkotyökaluja ja palveluita, jotka auttavat sinua työskentelemään, pelaamaan ja jakamaan sisältöä puhelimellasi. Liity Sony Ericsson -jäseneksi alla. Saat käyttöösi kaikki verkkosovelluksemme ja oman tallennustilan. "
   

Jaa tämä viestiketju