Ericssonin huolto

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Razorfever, 17/11/05.

 1. Razorfever

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/9/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kyselisinpä vaan muiden Sony Ericssonin omistajien kokemuksista huoltotilanteissa. Oma SE k750i meinaan alkoi piiputtamaa muutama viikko oston jälkeen ja kiikutin sen liikkeeseen josta olin sen ostanutkin. Kopioivat ostokuitin, ottivat puhelin-numeron ja puhelimen sinne ja lupasivat soittaa kun se palaa huollosta.

  Kuukausi kului, eikä puhelua kuulunut. Kävin liikkeessä, sanoivat, että he kyllä soittavat kun puhelin saapuu. No, siitäkin alkaa nyt kumminkin olla jo kohta kuukausi aikaa, eikä soittoa vaan kuulu.

  Haluaisinkin nyt kysellä muilta puhelimensa huoltoon vieneiltä, että ovatko näin pitkät huoltoajat ihan normaaleja vai joko pitäisi ottaa yhteyttä kuluttajansuojavirastoon tai jonnekin. Alkaa meinaan pikkuhiljaa harmittaa kun puhelin on ollut kauemmin huollossa kuin itsellä käytössä.
   
 2. Finlander

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/04
  Viestit:
  616
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  ZTE Blade
  Tänään vein K750i:n huoltoon ja huomenna saan hakea :)
   
 3. halojaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/5/04
  Viestit:
  306
  Tykkäykset:
  0
  Omasta luurista hajosi kaiutin ostopäivän jälkeisenä päivänä. Puhelin lähti huoltoon, itse asiassa kokonaan vaihtoon, oli sen verran uusi että meni DOA-vaihtoon. (Puhelimella kyllä oli jo puhuttu n. 20 min mutta eipä se tuntunut haittaavan.)

  Tasan viikko meni lähetyksestä kun oli uusi puhelin postissa. Puhelimen lähetin suoraan liikkeen varastoon josta laittoivat uuden takaisin.

  Kahden kuukauden huoltoreissu kuulostaa kohtuuttomalta, pari viikkoa, korkeintaan kolme on omasta mielestäni vielä hyväksyttävä aika.

  Sait kai sentään varapuhelimen liikkeestä käyttöösi? (Tämä kysymys ei ole osoitettu Finlanderille ;)
   
 4. PA-Mikko

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/2/05
  Viestit:
  98
  Tykkäykset:
  0
  Noin pari viikkoa saisi mennä korkeintaan. Sen jälkeen on syytä ruveta huolestumaan ja pommittamaan ainakin aluksi soitoilla.
   
 5. Razorfever

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/9/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  No en. Vanhalla Nokian raadolla tässä on ollut tultava toimeen. Pitänee mennä viikonloppuna taas ihmettelemään luurin kohtaloa (On meinaan eri paikkakunnalla tuo kyseinen liike).
   
 6. Mie

  Mie Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2222
  Tykkäykset:
  45
  Puhelinmalli:
  Lenovo Moto Z2 Play
  Kannattaa olla enää ikinä käyttämättä tuota liikettä... ;) Kuulostaa kyllä aivan uskomattomalta. Sinuna kysyisin sieltä liikkeestä että minne ovat puhelimen lähettäneet huoltoon ja sitten soitella perään itse.
   
 7. Jussi2000

  Jussi2000 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  6950
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Mikä milloinkin
  Eivät varmaan ole edes muistaneet lähettää koko puhelinta mihkään. ja ovat sitten kyselysi jälkeen ehkä lähettäneet. Itsekin jättäisin myös asioinnin ko. liikkeessä. Yleensä huoltokeikkaan menee maksimissaan reilu viikko jos joudutaan lähettämään jonnekkin.
   

Jaa tämä viestiketju