ERICSSON T66

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.8.2002
Viestit
20
Reaktiopisteet
0
Lähetin juuri eilen neljännen T66:ni vaihtoon (1. puhelin ostettu helmikuussa) sen toimimattomuuden takia. Takuu-ajan jälkeen sillä saa ilmeisesti heittää vesilintua!
Olisikohan jollakin muulla vastavaanlaisia kokemuksia Ericsson T66 puhelimen ja takuu/ huolto systeemin "toimivuudesta" ja miten asia on ratkennut/ ratkaistu?
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.7.2002
Viestit
148
Reaktiopisteet
0
jmtn sanoi:
Lähetin juuri eilen neljännen T66:ni vaihtoon (1. puhelin ostettu helmikuussa) sen toimimattomuuden takia.
Olisi kiva tietää minkälaista tuo toimimattomuus on. Itselläni kuuskutonen kävi huollossa näppiksen kosketushäiriön vuoksi. Puhelin avattiin, puhdistettiin ja nyt se on kunnossa.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.8.2002
Viestit
20
Reaktiopisteet
0
Ensimmäinen puhelin ei käynnistynyt sammuttamisen jälkeen (n.1kk ostopäivästä)- toisessa ja kolmannessa ilmeisesti ohjelmisto vikoja: näyttö sekoili ja ohjelmisto jumitti akun ollessa tyhjentymässä (alle 20h valmiusaikaa jäljellä ja lisäksitoistuva herätys ei ole toiminut missään kappaleessa-neljännessä herätyksen ongelmat jatkuivat (ja mittakin alkoi pikkuhiljaa täyttyä). Neljän vaihdon lisäksi puhelinta/ puhelimia on yritetty useaan otteeseen korjailla, muuten näppäimistökin vaihdettiin jo tähän viimeiseen. Onneksi on Maifon ollut työmatkan varrella!
 
Top Bottom