ERICSSON T66

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja jmtn, 26/11/02.

 1. jmtn

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/8/02
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Lähetin juuri eilen neljännen T66:ni vaihtoon (1. puhelin ostettu helmikuussa) sen toimimattomuuden takia. Takuu-ajan jälkeen sillä saa ilmeisesti heittää vesilintua!
  Olisikohan jollakin muulla vastavaanlaisia kokemuksia Ericsson T66 puhelimen ja takuu/ huolto systeemin "toimivuudesta" ja miten asia on ratkennut/ ratkaistu?
   
 2. Tehoakku

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/7/02
  Viestit:
  148
  Tykkäykset:
  0
  Olisi kiva tietää minkälaista tuo toimimattomuus on. Itselläni kuuskutonen kävi huollossa näppiksen kosketushäiriön vuoksi. Puhelin avattiin, puhdistettiin ja nyt se on kunnossa.
   
 3. jmtn

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/8/02
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Ensimmäinen puhelin ei käynnistynyt sammuttamisen jälkeen (n.1kk ostopäivästä)- toisessa ja kolmannessa ilmeisesti ohjelmisto vikoja: näyttö sekoili ja ohjelmisto jumitti akun ollessa tyhjentymässä (alle 20h valmiusaikaa jäljellä ja lisäksitoistuva herätys ei ole toiminut missään kappaleessa-neljännessä herätyksen ongelmat jatkuivat (ja mittakin alkoi pikkuhiljaa täyttyä). Neljän vaihdon lisäksi puhelinta/ puhelimia on yritetty useaan otteeseen korjailla, muuten näppäimistökin vaihdettiin jo tähän viimeiseen. Onneksi on Maifon ollut työmatkan varrella!
   

Jaa tämä viestiketju